Anka1993 (10.07.2010.09 11:26):
Cześć
Uwielbiam lizac dupę mojemu facetowi. Przyznam że pierwszy raz troche sie krępowałam i mnie tez to brzydziło ale dziewczyny wszystkiego trzeba spróbowac aby to ocenić. Pamietam jak dziś jak podczas lizania odbyto mojemu facetowi poszedł pierd nie no nie w nos prosto do buzi, nie chciał tego wymnskło mu sie, byłam zszokowana myslalam że sie zżygam, ale po tem sama go zaczełam prosić aby puszczał bonak podczas tych pieszczot dla mnie rewelacja nak tym swoim ciepłym powetrzem nadmucha mi usta. Wtedy zwieracz mu się bardziej rozluźnia i moge spokojnie włożyć koncówkę jezyka do środka uwielbiam to jak on sie pżóniej wiję równocześnie pieszcze ręką jego penisa, miodzio. Jak juz go nieżle podniecę to chwita mnie zrywa mi gatki i wjezdża swoim penisem w moje szambo (odbyt) uwielbiam jak mnie rąbie po gecku. Także dziewczyny spróbujcie tich pieszczot liżcie dupy swoim facetom a nie tylko przysłowiowo "lizać dupy szefom w pracy". Tam tak naprawdę nie śmierdzi gównem przynajmniej ja nie czuję a jeśłi nawet to po pierwszym liżnięciach odbyt jest już czysty także higena zapewniona.
Pozdrawiam
to super swietna dziewczyna jestes ja szukam takiej kobiety na stale