| |
|
[19.09] 12:43 |
|
Marianna31
|
|
Mam 31 lat i dosyc sporo nadwagi, przy wzroscie 170 cm waze 80kg, czy znacie jakis dobry sposob na skuteczne odchudzanie bez katowania sie na silowniach czy biegania? Znacie jakies skuteczne tabletki na odchudzanie?
|
|
|
|
|
[19.09] 12:46 |
|
Anja80
|
ja probowalam roznych tabletek, ale najlepsze efekty mialam po thermacuts, zrzucilam 10kg w ciagu poltora miesiaca, jak chcesz to poczytaj sobie o nich tutaj: http://tnij.org/thermacuts
|
|
|
|
|
[19.09] 19:23 |
|
mistrzu2
|
ja ci proponuje mój sposób na skuteczne odchudzanie - 3 x w tygodniu bieg 4 km do tego raz w tygodniu siłownia i nie mogę schudnąć ani przytyć ani grama, moja waga stoi w miejscu od kilku lat, ruch i jeszcze raz powtarzam to najskuteczniejsze odchudzania
|
|
|
|
[19.09] 20:37 |
|
Maxiu84
|
|
mistrzu2 (09.09.19 19:23):
ja ci proponuje mój sposób na skuteczne odchudzanie - 3 x w tygodniu bieg 4 km do tego raz w tygodniu siłownia i nie mogę schudnąć ani przytyć ani grama, moja waga stoi w miejscu od kilku lat, ruch i jeszcze raz powtarzam to najskuteczniejsze odchudzania
No widzisz i to jest poprawny tok rozumowania ale większość osób by tylko chciała zjeść tabletke i schudnąć. Więc od razu widać, że to osoby leniwe więc nie ma się co dziwić, że mają kłopoty z wagą.
www.kulturystyka.edu.pl
|
|
|
|
|
[21.09] 15:02 |
|
patisonek
|
|
hmmm same tabletki bez zmiany trybu życia mogą nie pomóc ale wspomagać to już jak najbardziej. Ja używam suplementów diety wspomagających odchudzanie które w połączeniu z większą aktywnością fizyczną (nie katowaniem się na siłowni tylko ogólnie więcej ruchu) daje naprawdę rewelacyjne efekty. Osobiście wybrałam jako swojego sprzymierzeńca w walce z kilogramami markę CaliVita- może nie jest najtańsza ale zdecydowanie warto dołożyć aby mieć pewność że kupuje się produkt wysokiej jakości a nie przysłowiowego kota w worku. Preparaty na odchudzanie tej marki możesz znaleźć na suplementydiety.istore.pl - ja osobiście korzystam z usług tego sklepu i wiem że obsługa tam jest naprawdę rewelacyjna- zamówienia przychodzą błyskawicznie. nie wierz jednak w to że istnieje cudowny środek na pozbycie się kilogramów bez kiwnięcia palcem. Takich cudów nie ma. Tabletki mogą przyspieszyć proces chudnięcia ale nie zastąpią ruchu i zdrowego trybu życia.
|
|
|
|
| [23.05] 12:11 |
|
|
[03.10] 22:51 |
yaa
moniremlein@tlen.pl |
Ja się odchudziłam na bieżni z podciśnieniem Body Space. Jestem z Poznania, na ulicy Sikorskiego 15 otworzyli nowe solarium i mają tam bieżnię - od miesiąca chodzę na tą bieżnię (wiadomo, że nie codziennie- 2 razy w tygodniu) i już mam widoczne gołym okiem efekty Polecam
Moim zdaniem tabletki bardziej zaszkodzą niż pomogą
|
|
|
|
|
[25.11] 11:38 |
|
Anita_K
|
No tak... jak większośc kobiet też miałam problem z odchudzaniem. Wylewałam 7 poty na siłowni, chodziłam na basem katowałam się dietami... a wszystko to po to, aby zrzucić kilka kilogramów. Niestety, moje wysiłki nie przyniosły upragnionych przeze mnie efektów, tzn chudłam, ale nie w takim tempie jak bym chciała, a na domiar złego cellulit dawał coraz bardziej o sobie znać. Postanowiłam wesprzeć swoją kuracje dodatkowymi preparatami. Zaczęłam stosować plastry modelujące sylwetkę Eco Chi Slim, które w połączeniu z dietą i ćwiczeniami w końcu dały zadowalający efekt.
|
|
|
|
|
[29.11] 21:30 |
|
annika122
|
|
Moja recepta na nadwagę: tabletki, dieta i trening. Pomaga. Tyle, że żeby utrzymac efekt nie wolno rezygnowac z cwiczeń... A jeżeli kogoś interesują naprawdę skuteczne preparaty, to polecam kontakt z hellhound.pl - na pewno pomogą dobra odpowiednie.
|
|
|
|
|
[13.01] 20:03 |
|
bart_simpson
|
Dobrze, że mówicie tutaj wprost, że bez ćwiczeń nie ma efektów. Bo nie ma, to fakt. Jakieś tabletki czy suplementy mogą być, jak najbardziej, ale zawsze wyłącznie jako dodatek do ćwiczeń, a nie jako podstawa! Dlatego ja uprawiam jogging, staram się jak najczęściej chodzić na siłownię i dopiero do tego, jakiś czas temu dorzuciłem sobie l-karnitynę w proszku (Direct). I dopiero takie zestawienie daje efekty naprawdę dobre efekty.
|
|
|
|
|
[29.01] 20:44 |
|
LadyDana20
|
Chcesz zmienić swoją figurę na szczuplejszą i atrakcyjniejszą?
Stracić efekt jojo oraz mieć płaski brzuszek?
Zbliża się wiosna, każdy chce pokazać swe piękne ciało.
Chcesz stracić nawet 3 do 5kg w miesiąc ??!!
Wszystko zależy od Ciebie i jest w Twoich rękach. Napisz !
Zapraszam na prywatną konsultację: http://melion.mojawaga.pl/index.php?ID=8179
Bądź zapraszam na gadu 15688813 / skype mr.adam_melion / telefon 793 108 881
|
|
|
|
|
[17.02] 21:10 |
|
|
[18.02] 12:18 |
|
kosmata_kulka
|
|
Chciałam powiedzieć założycielce tematu, że siłownia to nie żadne katusze. Ćwiczenia są naprawdę przyjemne i poczujesz to jak tylko zaczniesz się chociaż trochę ruszać. Poza tym nikt ci nie każe chodzić na siłkę, możesz chodzić na fitness a to już jest w ogóle frajda. Same spalacze nic ci nie dadzą. Dostaniesz jojo i utyjesz jeszcze bardziej jak tylko odstawisz. Poza tym dostaniesz rozstępów i skóra będzie ci wisieć jak i hipopotama. Ze spalaczy polecam Ci ten: http://www.hellhound.pl/chitosan-60kap-p-541 .html Zresztą pogadaj z obsługa, bardzo fachowo doradzają. Ale pamiętaj, żeby to łączyć z ćwiczeniami i dietą.
|
|
|
|
|
[02.03] 23:58 |
|
anastasia85
|
Jeśli chcesz schudnąć oprócz tabletek musisz jeszcze poćwiczyć Proponuję kontakt z konsultantami sklepu Presto. Myślę, że pomogą Ci opracować indywidualny trening, który przyniesie efekty.
|
|
|
|
|
[03.03] 00:00 |
|
anastasia85
|
kosmata_kulka (10.02.18 12:18):
Chciałam powiedzieć założycielce tematu, że siłownia to nie żadne katusze. Ćwiczenia są naprawdę przyjemne i poczujesz to jak tylko zaczniesz się chociaż trochę ruszać. Poza tym nikt ci nie każe chodzić na siłkę, możesz chodzić na fitness a to już jest w ogóle frajda. Same spalacze nic ci nie dadzą. Dostaniesz jojo i utyjesz jeszcze bardziej jak tylko odstawisz. Poza tym dostaniesz rozstępów i skóra będzie ci wisieć jak i hipopotama. Ze spalaczy polecam Ci ten: http://www.hellhound.pl/chitosan-60kap-p-541 .html Zresztą pogadaj z obsługa, bardzo fachowo doradzają. Ale pamiętaj, żeby to łączyć z ćwiczeniami i dietą.
Ja bym proponowała zajrzeć nawww.sklep-presto.pl Obsługa po zapoznaniu się z Twoimi problemami, pomoże dobrać odpowiednie odżywki i ćwiczenia.
|
|
|
|
|
[03.03] 19:27 |
|
gwiazda85
|
|
Anja80 (09.09.19 12:46):
ja probowalam roznych tabletek, ale najlepsze efekty mialam po thermacuts, zrzucilam 10kg w ciagu poltora miesiaca, jak chcesz to poczytaj sobie o nich tutaj: http://tnij.org/thermacuts
ile kosztują te tabletki i czy są dostępne w aptece?
|
|
|
|
|
[05.03] 23:24 |
|
BIOCLA
|
Mogę polecić BIO-CLA z zieloną herbatką . Płacę za to w Aptece za Grosze w Warszawie tylko 44 zł. Tableteczki mają pomagac żeby nie było efektu jo-jo. Generalnie dla mnie są super
Polecam
|
|
|
|
|
[06.03] 16:12 |
|
|
[06.03] 16:50 |
|
Sarrahh
|
kiedys niestety i ja doświadczyłam efektu jojo i mimo, że dbałam o linię potem wszystko zacxęło wracać do normy co było straszne ;/ kupiłam sobie któregoś razu Bio-Cla w Aptece Juventa w Manufakturze Łódzkiej i mi to pomogło, do tego w tej aptece dostałam ten preparat bardzo tanio bo generalnie niestety nie są to rzeczy najtańsze, ale trzeba wiedziećć gdzie szukać
|
|
|
|
|
[11.03] 20:17 |
|
anastasia85
|
Moim zdaniem, jeśli chcesz zrzucić kilka kilogramów najlepiej zainwestować w urządzenie, które naprawdę będzie pomocne w schudnięciu. Ja kupiłam orbitrek. To są nawet tanie urządzenia. Np. taki jak na stronce: http://www.sklep-presto.pl/product-pol-14328 -Orbitrek-magnetyczny-Hop-Sport-HS-41.html
Od 450 zł kupisz już całkiem dobry egzemplarz. Ćwiczenia na takim urządzeniu pozwalają nie tylko schudnąć, ale także wymodelować pośladki i brzuch. Nawet nogi stają się chudsze. Naprawdę polecam. Sama sprawdziłam i działa.
|
|
|
|
|
[29.03] 18:14 |
|
Jadwiga70
|
Skuteczne odchudzanie składa się z paru elementów :
Prawidłowe odżywianie się oraz spora dawka ruchu oraz Zioła oraz preparaty ziołowe np AyurSlim czy także dobre Gugulu dla tych co nie mają czasu i są zabiegani.
Zioła te w naturalny sposób wspomagają spalanie tkanki tłuszczowej. Zwracam uwagę na fakt że nie ma czegoś takiego jak dieta cud lub środek terapeutyczny o działaniu natychmiastowym a stosowanie suplementów diety też należy spożywać umiejętnie i zgodnie z zaleceniami.
Dobre zioła i suplementy diety na odchudzanie na http://www.abczdrowia.com.pl/index.php/odchu dzanie-diety
Ja osobiście polecam AyurSlim - 5 kg w miesiąc mniej u mnie
|
|
|
|
|
[29.03] 19:38 |
|
|
[09.04] 17:00 |
|
Kasia223
|
Jasne, że nie wszystkie tabletki wspomagające odchudzanie są zdrowe a wiele z nich jest pewnie nawet bardzo niezdrowych ale to nie znaczy, że wszystkie takie są. Oczywiście oprócz łykania tabletek trzeba dbać o to co się wkłada do garnka i trzeba też ćwiczyć. Ja biorę tabletki Chitinin Extra i nie ma w składzie nic co by mogło być niezdrowe. Uważam, więc, że skoro są prepartaty tego typu to spokojnie można je stosować bez obawy o własne zdrowie.
|
|
|
|
|
[13.04] 18:32 |
|
Metheo2010
|
Polecam tekst o psychologicznych aspektach jedzenia i sposobach redukcji napięcia psychicznego:www.drbach.pl/otylosc.php
|
|
|
|
|
[15.04] 17:07 |
|
king kongg
|
Ja wystartowałam od lanego poniedziałku. efekt to 0,7 kg mniej na dzień dzisiejszy.
Mam zamiar mieć10kg mniej.
Pomocy mi udziela chitinin extra. i taniec na który się zapisałam.
Jestem dobrej myśli i mam nadzieję że dotrwam do osiągnięcia celu.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
[07.06] 20:23 |
|
tokyoooo
|
nie uzywaj tabletek na odchudzanie. mowie powaznie.
zreszta poczytaj sobie na blogach o odchudzaniu takich jak np. http://odchudzania.wordpress.com
pozdrawiam
|
|
|
|
|
[17.06] 12:36 |
|
synergia3
|
Wiesz jeśli masz poważne problemy z nadwagą i chciałabyś schudnąć to myślę, że w tej sytuacji dobrze by było się skonsultować z jakimś specjalistą. Dzięki takim konsultacjom możesz mieć pewność, że dieta będzie skuteczna, a walka ze zbędnymi kilogramami nie będzie żadną męką. Poza tym, jeśli zgłosisz się do specjalisty możesz mieć pewność, że dieta dostosowana tylko do Ciebie. Wiem, że w klinice Vimed dietetycy dobierają dietę na podstawie fenotypu każdego człowieka.
Mimo tego, że odchudzanie jest procesem dość żmudnym nie musi oznaczać tego, że będzie dla ciebie męczące. I możesz łatwo osiągnąć swój cel.
|
|
|
|
|
[17.06] 14:59 |
castana
castana@tlen.pl |
|
jeśli chcesz skutecznie schudnąć to przede wszystkim powinnaś zastosować jakąś dobrą dietę, bo to jest absolutna podstawa i ważne jest też to, żeby ćwiczyć. Ale myślę, że można się wspomagać jakimiś środkami, które pomogą ci zwalczyć zbędne kilogramy. Kiedyś kolega z pracy mi mówił, że jednym z lepszych środków, które pomagają się pozbyć zbędnych kilogramów jest taki środek http://www.hellhound.pl/cla-zielona-herbata- lkarnityna-p-3475.html tylko myślę, że takich tabletek nie można traktować jako jedynej metody walki z nadwagą,
|
|
|
|
|
[21.06] 17:46 |
|
|
[02.07] 10:45 |
|
beztluszczyku
|
Jeżeli ktoś z odchudzających mieszka we Wrocławiu to mogę pomóc osobiście a jeżeli ktoś z poza wrocławia to zapraszam: skuteczne odchudzanie
|
|
|
|
|
[04.07] 10:03 |
|
|
[08.07] 12:58 |
|
Malutka306
|
Witam serdecznie.
W zeszłym roku wyszłam za mąż, a ponieważ miałam sporą nadwagę - postanowiłam do ślubu schudnąć. Niestety ograniczenie jedzenia nic nie dało, więc poszłam do DIETETYKA. Pani dokładanie wytłumaczyła mi dlaczego człowiek tyje i jak racjonalnie się odżywiać. Zaczęłam stosować diete (nie drastyczną, po prostu zdrową - pijcie duże ilości wody . P. dietetyk zaleciła mi ćwiczenia 2 razy w tygodniu po 30 min, ale ja jeżdziłam na rowerze stacjinarnym, codziennie po godzinie czasu, skakałam na skakance i robiłam brzuszki. Pani dietetyk przepisała mi jeszcze tabletki Meridia, ale najpierw wykonała szereg badań, aby stwierdzić, że wszystko jest w normie, zresztą po kilku tygodniach brania ich znów musiałam wykonać badania - okazało się, ze wszystko jest ok.
Finał tego był taki, że po 5 miesiącach zrzuciłam 12 kg...
Uważam, że tylko:
DIETA + CWICZENIA + TABLETKI (ale tylko przepisane przez lekarza) = SUKCES W ZGUBIENIU ZBĘDNYCH KILOGRAMÓW
Życzę powodzenia
|
|
|
|