o2.pl forum.o2.pl
poczta.o2.pl
E-mail 10GB
www.tlen.pl
Komunikator
www.tlenofon.pl
Tlenofon
Login: @o2.pl Hasło:
  Strona główna » forum Zdrowe życie
 » Odpowiedz na ten temat
Skuteczne odchudzanie
[19.09] 12:43
Marianna31
Mam 31 lat i dosyc sporo nadwagi, przy wzroscie 170 cm waze 80kg, czy znacie jakis dobry sposob na skuteczne odchudzanie bez katowania sie na silowniach czy biegania? Znacie jakies skuteczne tabletki na odchudzanie?

(Zgłoś do usunięcia)
IP i czas połączenia logowane.
[19.09] 12:46
Anja80
ja probowalam roznych tabletek, ale najlepsze efekty mialam po thermacuts, zrzucilam 10kg w ciagu poltora miesiaca, jak chcesz to poczytaj sobie o nich tutaj: http://tnij.org/thermacuts

(Odpowiedz cytując)    (Link do tej wypowiedzi)    (Zgłoś do usunięcia)
IP i czas połączenia logowane. [15512897]
[19.09] 19:23
mistrzu2
ja ci proponuje mój sposób na skuteczne odchudzanie - 3 x w tygodniu bieg 4 km do tego raz w tygodniu siłownia i nie mogę schudnąć ani przytyć ani grama, moja waga stoi w miejscu od kilku lat, ruch i jeszcze raz powtarzam to najskuteczniejsze odchudzania

IP i czas połączenia logowane. [15514481]
[19.09] 20:37
Maxiu84
mistrzu2 (09.09.19 19:23):
ja ci proponuje mój sposób na skuteczne odchudzanie - 3 x w tygodniu bieg 4 km do tego raz w tygodniu siłownia i nie mogę schudnąć ani przytyć ani grama, moja waga stoi w miejscu od kilku lat, ruch i jeszcze raz powtarzam to najskuteczniejsze odchudzania

No widzisz i to jest poprawny tok rozumowania ale większość osób by tylko chciała zjeść tabletke i schudnąć. Więc od razu widać, że to osoby leniwe więc nie ma się co dziwić, że mają kłopoty z wagą.

www.kulturystyka.edu.pl

IP i czas połączenia logowane. [15514894]
[21.09] 15:02
patisonek
hmmm same tabletki bez zmiany trybu życia mogą nie pomóc ale wspomagać to już jak najbardziej. Ja używam suplementów diety wspomagających odchudzanie które w połączeniu z większą aktywnością fizyczną (nie katowaniem się na siłowni tylko ogólnie więcej ruchu) daje naprawdę rewelacyjne efekty. Osobiście wybrałam jako swojego sprzymierzeńca w walce z kilogramami markę CaliVita- może nie jest najtańsza ale zdecydowanie warto dołożyć aby mieć pewność że kupuje się produkt wysokiej jakości a nie przysłowiowego kota w worku. Preparaty na odchudzanie tej marki możesz znaleźć na suplementydiety.istore.pl - ja osobiście korzystam z usług tego sklepu i wiem że obsługa tam jest naprawdę rewelacyjna- zamówienia przychodzą błyskawicznie. nie wierz jednak w to że istnieje cudowny środek na pozbycie się kilogramów bez kiwnięcia palcem. Takich cudów nie ma. Tabletki mogą przyspieszyć proces chudnięcia ale nie zastąpią ruchu i zdrowego trybu życia.

IP i czas połączenia logowane. [15521568]
[20.11] 22:48
[03.10] 22:51
yaa  moniremlein@tlen.pl
Ja się odchudziłam na bieżni z podciśnieniem Body Space. Jestem z Poznania, na ulicy Sikorskiego 15 otworzyli nowe solarium i mają tam bieżnię - od miesiąca chodzę na tą bieżnię (wiadomo, że nie codziennie- 2 razy w tygodniu) i już mam widoczne gołym okiem efekty Polecam
Moim zdaniem tabletki bardziej zaszkodzą niż pomogą

IP i czas połączenia logowane. [15582260]

» Odpowiedz na ten temat