|
|
|
[23.06] 13:53 |
|
|
[24.06] 00:33 |
|
|
[24.06] 11:40 |
|
pati16
|
ja też bardzo proszę o tę piosenkę patrycja1993.15@o2.pl
|
|
|
|
|
[24.06] 12:39 |
|
wiki 27
|
Kurcze no, współczuje, bo kawałek w deche już drugi tydzień wałkuje non stop i wcale się nie nudzi. a co do td to odpowiem słowami Karoliny "Jak to się mogło stać jak mogłeś im uwierzyć że na kłamstwach się dobrze znam" nie kłamię mam kawałek, obiekt waszych westchnień i współczuje, ale niedługo wyjdzie film i muza do filmu to sobie kupcie.
|
|
|
|
|
[24.06] 12:57 |
|
|
[09.02] 21:42 |
|
|
[24.06] 13:48 |
|
|
[24.06] 14:02 |
|
NowePiosenkiLipiec
|
Piękne kobiety, cudowne stroje kąpielowe :
http://tootoo.pl/
dziewczyny dnia!
|
|
|
|
|
[24.06] 14:04 |
|
|
[24.06] 14:13 |
|
|
[24.06] 14:22 |
|
KateLeen
|
Hejka dziś na wrzucie bd ta piosenka i na odsiebie
Pozdrawiam
Zaraz wpiszę adresy!
|
|
|
|
|
[24.06] 14:37 |
|
|
[24.06] 16:34 |
|
|
[24.06] 20:17 |
|
|
[25.06] 12:59 |
|
tolgahan
|
Ludzie ogarnijcie się. Czym wy sie cieszycie. Niedość, że utwór jest z reklamą Radia Zet to i tak nie jest cała na YouTube, bo koncówke piosenki urywa i nie wiadomo ile jeszcze brakuje. Normalnie totalna kicha tak wam powiem. Niestety trzeba szukać z innego źródła, albo poczekać, aż wyjdzie teledysk i ściągnać wtedy ścieżke dzwiękową. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
[25.06] 14:00 |
|
tolgahan
|
@wiki 27
Weź się wogóle nie udzielaj. To forum powstało po to, żeby sobie pomagać i się dzielić, a nie żeby się chwalić, że masz ten utworek 2 tygodnie i jeszcze z legalnego źródła. Już to widze, to podaj nam to legalne źródło, albo dowód w postaci screena, że utworek pochodzi z legalnego źródła. Jak masz ten utworek to na cholere tu zaglądasz, bo pewnie sama czekasz aż ktoś wstawi i będziesz mogła go pobrać.
|
|
|
|
|
[25.06] 18:01 |
|
cwaniak2
|
|
tolgahan (09.06.25 12:59):
Ludzie ogarnijcie się. Czym wy sie cieszycie. Niedość, że utwór jest z reklamą Radia Zet to i tak nie jest cała na YouTube, bo koncówke piosenki urywa i nie wiadomo ile jeszcze brakuje. Normalnie totalna kicha tak wam powiem. Niestety trzeba szukać z innego źródła, albo poczekać, aż wyjdzie teledysk i ściągnać wtedy ścieżke dzwiękową. Pozdrawiam.
Ciesz się głąbie, że chociaż taka wersja piosenki jest. Ktoś się postarał i nagrał z radia, ale wy polaczki ZAWSZE narzekacie. Jak jesteś taki cwany to znajdź mi tę piosenkę w wersji studyjnej, a potem narzekaj.
|
|
|
|
[25.06] 18:45 |
|
|
[25.06] 20:25 |
|
AnDzIx
|
Super że już jest na youtube Zaraz sprawdzę czy idzie pobrać, ale na pewno taak Pozdrawiam
|
|
|
|
|
[26.06] 01:16 |
|
tolgahan
|
@cwaniak2
Głąbem jesteś Ty. Pamiętaj że mam znalezione nutki inne w wersji studyjnej której jeszcze w sieci nie ma i ja nie jestem taki sknera jak np wiki27 .Po drugie jestem Prezentere (Michael) Radia Dzemix www.radiodzemix.pl i Moderatorem Forum Radia Dzemix www.radiodzemix.fora.pl i tam na forum też am wstawione nutki kture nie sa dostępne w sieci jak np.
Bajm - Ps. Zbierz mnie tam wersja studyjna (A nie jak inni wrzucali wersje koncertowa z YouTube)
Urszula - Wstaje nowy dzień
Holy Smoke - Lech Wałęsa
A to dowodziki szanowny cwaniczku2 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5825938 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5787298
I mam jeszcze sporo nutek których jeszcze w sieci nie ma.
Zbieram muze od 14 lat i bym cie zasypał ne jednym albumem i nuka.
I napewno wyszperam nute Karoliny Kozak - Miłość na wybiegu bo potrafie szukac i mam nie takie wtyki. A to co tu jest wstawione t jest totalne badziewie. A nie nutka i szczego tu sie cieszyc z reklamy i urwanej na kocu nutki.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
[26.06] 02:02 |
|
|
[26.06] 10:18 |
|
duszmenka
|
Najważniejsze, że jest i tyle! Wiki niech nie cwaniakuje, bo jest bystra niczym woda klozetowa. Nie masz to po co się rzucasz? Zapewne jakieś 12 letnie dziecko chce być super.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
[26.06] 12:53 |
|
cwaniak2
|
@cwaniak2
Głąbem jesteś Ty. Pamiętaj że mam znalezione nutki inne w wersji studyjnej której jeszcze w sieci nie ma i ja nie jestem taki sknera jak np wiki27 .Po drugie jestem Prezentere (Michael) Radia Dzemix www.radiodzemix.pl i Moderatorem Forum Radia Dzemix www.radiodzemix.fora.pl i tam na forum też am wstawione nutki kture nie sa dostępne w sieci jak np.
Bajm - Ps. Zbierz mnie tam wersja studyjna (A nie jak inni wrzucali wersje koncertowa z YouTube)
Urszula - Wstaje nowy dzień
Holy Smoke - Lech Wałęsa
A to dowodziki szanowny cwaniczku2 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5825938 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5787298
I mam jeszcze sporo nutek których jeszcze w sieci nie ma.
Zbieram muze od 14 lat i bym cie zasypał ne jednym albumem i nuka.
I napewno wyszperam nute Karoliny Kozak - Miłość na wybiegu bo potrafie szukac i mam nie takie wtyki. A to co tu jest wstawione t jest totalne badziewie. A nie nutka i szczego tu sie cieszyc z reklamy i urwanej na kocu nutki.
Pozdrawiam.
Stul pysk i nie wpieprzaj się, bo ludzie chcą posłuchać piosenki, która jest dostępna tylko na youtube, a twoje wielkie obietnice odnośnie znalezienia piosenki w wersji studyjnej można rozbić o kant dupy..
|
|
|
|
|
[26.06] 22:22 |
|
tolgahan
|
@cwaniak2
Troszke kultury. I nie żucaj sie jak mucha do gówna. Naucz się też człowieku czytać, bo widze że nie potrafisz. Nic nikomu nie obiecuje i nikomu nie zabraniam suchać utworku z YouTube. A na temat utworku moge się wypowiedzieć i nikt, ani Ty mi nie zabronisz. Po to jest to forum stworzone. Napisałem swoją opinie tylko jaki jest utworek wstawiony na YouTube, a nie twierdze, że jest zły. Tylko to co jest wstwione to jest totalna kicha niedość ze z reklamą Radia Zet i na końcu urwany. Przypominam Ci, że jestem Prezenterem Radia i takie coś jakbym puscił na swojej antenie to by mnie wysmiali człowieku. A kontakty mam z róznym z radiami. Sa nawet takie radia gdzie mozna utworki w całosci posłuchac i specjalnym programem przechwycic dzwiek i tak zrobione mam z utworkami co wyzej sa podane, ale co ty mozesz otym wiedziec. Ty tylko potrafisz zucac miesem i kogos obrazac, a nic w tym kierunku nie robisz i sam nic nie wstawisz, tylko czekasz az ktos wstawii. Ta ksywa do ciebie psuje i sama za siebie mowi, ze jestes zwykłym cwaniaczkiem i do tego leniwym...
|
|
|
|
|
[26.06] 22:46 |
|
|
[27.06] 12:11 |
|
|
[27.06] 13:02 |
|
|
[27.06] 13:05 |
|
tola szlagowska
|
Prezenter radia chyba dla analafabetów. Przeczytaj swoją wypowiedź i zobacz ile byków strzeliłeś, jeśli wysławiasz się na antenie w sposób podobny do jakiego piszesz, to uwierz, że ludzie na pewno już dawno cię wyśmiali. Ale teraz byle kretyn może dostać się do radia czy TV.
i nie "żucaj" się :D
|
|
|
|
|
[27.06] 23:23 |
|
tolgahan
|
@tola szlagowska
Jeśli tak twierdzisz że byle kretyn może się dostać do radia. To zapraszam do nas. Szukamy prezenteó/ek i zobaczymy jakie spełniasz wymagania na naszym radiu i ocenimy Ciebie jak grasz i powadzisz radio. Więc napisze jasno jak masz odwage to się zgłoś, a mogę się założyć, że na to Cię nie będzie stać i już wymiękłaś w tym momęcie hehe. Jesteś tylko mocna w gębie. Tylko Ci tyle powiem.
|
|
|
|
|
[28.06] 00:38 |
|
jurijokunienko
|
Ma juz ktoś dobrą wersję ?
|
|
|
|
|
[28.06] 02:08 |
|
tolgahan
|
@cwaniak2 i @tola szlagowska
Zamiast żucać mięsem i z kogoś się wyśmiewać, to byście lepiej wzieli się do roboty w szukaniu utworu...
Kochani pozostali. Jak pisałem wcześniej jestem Prezenterem Radia Dzemix www.radiodzemix.pl i Medatorem Forum Radia Dzemix www.radiodzemix.fora.pl i mam znajomości z różnymi radiami internotowymi i sieciowymi i posiadam sporo nutek, które są niedostępne w sieci, bo potrafię szukać i znaleść lub załatwić i pomóc. Oczywiście zapraszam na naszą stronke Radia i Forum. Na forum ma wstawione sporo nowych albumów i utworków, które jeszcze nie są dostępne też w sieci.
Szukamy również prezenterów/ek do radia. Wszystkiego można się dowiedzieć na naszej stronce radia wchodząc w zakładke "Rekrutacja" Zainteresowanych i chetnych prosimy o kontakt na naszej stronce. Czekamy na wasze zgłoszenia. Serdecznie zapraszam!!! Prezenter Michael.
A tu kochani macie studyjną wersje Karoliny Kozak - Miłość na wybiegu i życze wam miłego odbioru i suchania. Utwór dostępny również na moim forum. Pozdrawiam.
Karolina Kozak - Miłość na wybiegu (Radio Edit) 320kb/s
http://www.wrzuc.to/plik/4a46adecc7894/karolina_kozak_milosc_na_wybiegump3.html
Jeszcze raz miłego odbioru i suchania. Pozdrawiam Prezenter Michael.
|
|
|
|