|
|
|
[09.06] 14:44 |
|
Agata_Klubowiczka
|
U Pana Boga za miedzą
POBIERZ TEN FILM: http://tnij.org/u_pana_boga_za_miedza_pobierz
Reżyseria Jacek Bromski
Zdjęcia Ryszard Lenczewski
Scenariusz Jacek Bromski
Obsada Agnieszka Kotlarska, Krzysztof Dzierma, Emilian Kamiński, Grzegorz Heromiński
Muzyka Ludek Drizhal
Rok produkcji 2009
Kraj produkcji Polska
Dystrybutor Vision
Data premiery 9 czerwca 2009
Gatunek komedia
POBIERZ TEN FILM: http://tnij.org/u_pana_boga_za_miedza_pobierz
OPIS: Spokój mieszkańców Królowego Mostu burzy przybycie atrakcyjnej, dojrzałej i samotnej instruktorki, której zadaniem jest przeszkolenie miejscowych policjantów w obsłudze komputera. Do Królowego Mostu przyjeżdża także, po latach spędzonych w Ameryce, Staś Niemotko. Tymczasem burmistrz, komendant i ksiądz żyją wyborami na stanowisko tego pierwszego, o którego fotel zabiega również inny kandydat, miejscowy przedsiębiorca, prawdziwy człowiek sukcesu.
POBIERZ TEN FILM BEZ LIMITÓW : http://tnij.org/u_pana_boga_za_miedza_pobierz
|
|
|
|
|
[09.06] 14:59 |
|
Jaareek Skfarek
|
KTO OGLĄDAŁ WCZEŚNIEJSZE ODSŁONY TEJ SERI TO MUSI TO ZOBACZYĆ, mowie tu o U Pana Boga za piecem i U Pana Boga w ogródku.
A ci ci nie widzieli, niech żałują i pobierają warto jedna z lepszych polskich komedii!
|
|
|
|
|
[09.06] 15:06 |
|
Anetka Kurczaczek
|
Zgadzam się pozycja obowiązkowa dla wszystkich polaków ceniących sobie dobry humor i dobra komedie
|
|
|
|
|
[09.06] 15:26 |
|
BuhoGoj
|
Film zapowiada się nieźle... zabieram sie za pobieranie dzieki
|
|
|
|
|
[10.06] 13:11 |
|
OIRPAC
|
JEDNA Z NAJLEPSZYCH POLSKICH KOMEDII! POLECAM BO NAPRAWDĘ NIE ZA CZĘSTO TWORZYMY COŚ TAKIEGO JAK TO!
|
|
|
|
|
[09.02] 22:51 |
|
|
[11.06] 16:45 |
|
odwazna100000
|
wszystkie linki prowadza do platnego programu GOD jedna wielka sciema, premiuery jeszcze w kinach nie bylo co za idiota...miejmy nadzieje ze polacy nie sa az tak naiwni nie nie daja sie nabierac na idiotyczne metody reklamy tego gowna!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
[11.06] 20:44 |
pakula0104
pakula0104@tlen.pl |
Nie będę aż tak odważny jak ale programiści z GOD -a zachowują się nie poważnie - już parę miesięcy temu ściągnąłem ten program i wszystko ładnie za 1 zeta /teraz to chociaż dołożyli,że za sms-a 28 zł. z groszami/ a jak dostałem billinga z wydrukiem rozmów to musiałęm na ich firmę zapłacić nie 1 ciacha ale 10 zł - CZYSTE ZDZIERSTWO - ukryte. Nikomu nie polecam.I co ważne - po otrzymaniu kodu aktywacyjnego i aktywowaniu - walnął mi komp .Jak chciałem uruchomić ponownie GOD -a się okazało,że mój kod jest nieważny , muszę pobrać nowy za nowy sms.Chamstwo.Tak to się szybko można dochrapać .Pozdrawiam o2forumowiczów - nie dajmy się zwariować.
|
|
|
|
|
[12.06] 20:31 |
|
milimka
|
Ja również miałam problem z GOD, wysłałam sms za 10 zł a oni przysłali mi zamiast kodu uśmiechnięte buźki. Nie dajcie się nabierać na GOD!!!!!
|
|
|
|
|
[12.06] 21:44 |
|
mako67
|
możecie dać film na rapidshare
|
|
|
|
|
[13.06] 23:10 |
|
toni11
|
podaj stronke z ktorej można będzie śćiągnąć
|
|
|
|
|
[17.06] 00:37 |
|
mjankun
|
BANDA OSZUSTÓW!!!!!!!!!!!!!!!! IDIOCI EHHHHHHHHHH@@@JJ JA JUZ NAUBLIZAM ADMINSTRATOWI TEJ STRONY !!! DUPKI NAD DUPKAMI
|
|
|
|
|
[17.06] 14:09 |
|
|
[17.06] 14:55 |
|
LoLek0003
|
Ten GoD jest beznadziejny, niby jest za darmo a trzeba za niego płacic. Wszedzie jest jego pełno ;/
|
|
|
|
[17.06] 20:14 |
|
djsinger
|
Zapraszam po film.
http://chomikuj.pl/?page=79576
ZAPRASZAM NA NOWOŚĆI FILMOWE !
m.in : Terminator Ocalenie 2009 (wgrane napisy PL)
Noc w Muzem 2 (napisy PL)
KOCHAJ I TAŃCZ 2009
Horsemen - Jeźdźcy Apokalipsy 2009 (Wgrane Napisy PL)
Anioły i Demony 2009 (Wgrane Napisy PL)
Generał - Zamach na Gibraltarze 2009
Zmierzch. 2008. PL
Zapowiedź - Knowing 2009 (Lektor PL djsingerTV)
Driven To Kill 2009 DVDRIP XVID (wgrane napisy PL djsingerTV)
Push. 2009 DVDRip (wgrane napisy PL djsingerTV)
Dragonball Ewolucja - Dragonball Evolution 2009 (wgrane napisy PL)
Efekt Motyla 3 - Butterfly. Effect 3 (wgrane napisy PL djsingerTV)
Star Trek 2009 CAM (Wgrane napisy PL djsingerTV)
http://chomikuj.pl/?page=79576
"Bo bez Ciebie nie mam szans..."
|
|
|
|
|
[18.06] 23:45 |
|
rar
|
witam, moze ktos wrzucic ten film na odsiebie.pl
|
|
|
|
|
[19.06] 12:43 |
|
korda
|
Naiwniaki nabierają się na GOD`a a to jedna wielka lipa i ściema.
I wyłudzanie pieniędzy za cos co nie działa.
|
|
|
|
|
[19.06] 12:58 |
|
|
[22.06] 11:26 |
|
ddk
|
nie pobierajcie zadnego linku z tej strony bo albo przekieruje was do GOD albo na cos innego.A film bedzie moze za 2.3 tygodnie i szukajcie go na warezach bo tutaj jest tylko banda zlodziei i oszustow.Najgorsze forum jakie widzialem.Zegnam
|
|
|
|
|
[22.06] 14:02 |
|
toni1
|
podajcie stronke ale zeby moiżna buło pobrać cały film
|
|
|
|
|
[22.06] 14:48 |
|
rar
|
tez dolaczam sie do prosby, wrzuccie link zeby mozna bylo pobrac caly film a nie trailery
|
|
|
|
|
[23.06] 15:56 |
|
Anty GoD
|
Na chomikuj wystarczy sms za 2,44 aby ściągnąć 1074MB danych...
To jest lepsze niż warez, RS czy odsiebie, wszystko w większości nie podzielone na 20 partów...
God jest @@@... Mam aktywnego GoD'a ale żeby ściągać po aktywacji trzeba wrzucić do tego 1GB na ich serwery, tak budują sobie listę plików!
|
|
|
|
|
[24.06] 10:58 |
|
Ramper
|
RS i odsiebie górą ! konto RS 15zł na 3 osoby co to jest ? smiech.
|
|
|
|
|
[24.06] 21:20 |
|
aresenał
|
podacie w końcu tą stronke z tym filmem do pobrania za darmo a nie żeby jeszcze płacić
|
|
|
|
[24.06] 22:03 |
|
|
[26.06] 18:41 |
|
GoD- pomyłka
|
GoD jest do dupy! Niema w nim nic ciekawego do pobrania, również niema tam tego filmu! Nie dajcie się na to naciągać! Szkoda kasy na taki badziew!
|
|
|
|
|
[27.06] 12:18 |
|
pawelekbrw
|
Kurcze ! Ja Czekam Na ten Film od Jakiegos Czasu ... I Prawde Mowiac doczekac sie nie moge Ma Ktos Jakiś Link do filmu aby mozna bylo by sciagnac ?! aaa Słuchajcie . Prosze Wejdzcie Na Link Ten . Pomożcie mi .. Dzięki Serdeczne
http://change.menelgame.pl/change_please/1359954/ Dzieki wielkie Pozdrawiam
|
|
|
|
|
[28.06] 20:37 |
|
|
[29.06] 07:19 |
|
|
[30.06] 13:15 |
|
konstantyn łysu
|
e no wescie pomuzcie chcem ten film dodajcie go np ns odsiebie.com czy co
|
|
|
|
|
[30.06] 14:08 |
|
NIESMACZNY - do bólu
|
Ci co niżej ich wymienię - XOYTEC ,djsinger Quixxx i inni tym podobnym powinni dostać BANERA za podszywanie się po tytuły filmu - chodzi mi o film < U Pana Boga za miedzą> okazało się,że pod linkami ukryty jest film z występu grupy metalowej ,czy oni aż tak mają metalowe głowy - do wszystkich,którzy chcą ściągnąć film III część < U Pana Boga za miedzą> od wymienionych wyżej nie dajcie się nabrać .Dla mnie oni to są ,>tłoki zatarte w cylindrze> i powinni dostać takiego bana ,ale na wszystkich możliwych forach.Oszołomy.
|
|
|
|
[30.06] 16:11 |
|
djsinger
|
|
NIESMACZNY - do bólu (09.06.30 14:08):
Ci co niżej ich wymienię - XOYTEC ,djsinger Quixxx i inni tym podobnym powinni dostać BANERA za podszywanie się po tytuły filmu - chodzi mi o film < U Pana Boga za miedzą> okazało się,że pod linkami ukryty jest film z występu grupy metalowej ,czy oni aż tak mają metalowe głowy - do wszystkich,którzy chcą ściągnąć film III część < U Pana Boga za miedzą> od wymienionych wyżej nie dajcie się nabrać .Dla mnie oni to są ,>tłoki zatarte w cylindrze> i powinni dostać takiego bana ,ale na wszystkich możliwych forach.Oszołomy.
KRETYNIE. TY POWINIENES DOSTAĆ BANA!
CZY WIDZISZ GDZIES, ZE JA PISZE ZE MAM TEN FILM ?
NIGDZIE TAKIEJ INFORMANCJI NIE ZAMIESCIŁEM O_o
Albo naucz sie czytać albo uważniej kozystaj z tego Forum.
http://b39.cal.pl/g2Pv450br
|
|
|
|