| |
|
[16.09] 20:43 |
|
Liga M
|
na jakich programach zagr. mozna obejrzec mecze???
|
|
|
|
[16.09] 21:09 |
|
|
[16.09] 21:16 |
|
Liga M
|
a na jakims kanale telewizyjnym ??? zagranicznym??? Na Justin.tv nie moze wejsc chyba za duzo ogladających ale dzięki!
|
|
|
|
[16.09] 21:51 |
|
introwertyk
|
|
Liga M (08.09.16 21:16):
a na jakims kanale telewizyjnym ??? zagranicznym??? Na Justin.tv nie moze wejsc chyba za duzo ogladających ale dzięki!
w telewizji nie wiem na jakich kanałach..
tu jest Marylia z Liverpoolem http://www.justin.tv/live24_4
http://www.rojadirecta.org/
Pesymista powie: "Gorzej już być nie może!"
A optymista: "że owszem, może!"
|
|
|
|
|
[16.09] 21:56 |
|
Liga M
|
Juz mam znalazlem cos na sopcast ale to tez sie przyda! Dzieki!
|
|
|
|
| [23.05] 21:25 |
|
|
[16.09] 23:37 |
|
maly7
|
|
wlasnie... zaczela sie liga mistrzow a tv o tym zapomniala...
Sciągnij darmową prasę, ksiązki, czasopisma i ebooki: http://ebooki24.pl
|
|
|
|
|
[17.09] 14:43 |
|
|
[22.04] 20:44 |
|
kajetan44
|
Ja mam takie szczescie ze moja dziewczyna ma N wiec spokojnie moge ogladac mecze u niej,co jej nie zawsze pasuje,jak to lasce,one wola mode niz LM.
|
|
|
|
|
[08.12] 21:54 |
|
dj.g
|
|
blagam pomozcie podajecie adresy ale nie wiem gdzie to odpalic
|
|
|
|
|
[25.12] 21:12 |
|
finidis
|
W kiblu na laptopie
Taktyka sprytnej kobiety
http://skocz.pl/dawze
|
|
|
|
|
[10.03] 16:28 |
|
krool
|
Najlepiej u siebie na tv. Na nSport są transmitowane wszystkie meczyki. I to w HD.
|
|
|
|
|
[12.03] 21:39 |
|
andrzejq1
|
Ja ogladam na nsporcie , i teraz jaky było mało kazdy mecz LM jest juz w HD.
|
|
|
|
|
[20.03] 21:33 |
|
bailadora
|
Z tego co wiem tylko w nsport mozna obejrzec wszystkie mecze. No i jakis jeden wybrany oferuje polsat, ale od czego ten wybor zalezy i w jakiej mecz jest jakosci to nie mam pojecia.
|
|
|
|
|
[21.03] 16:13 |
|
|
[22.03] 19:52 |
|
oleq
|
w tv meczu nie uświadczysz, ewentualnie okrojony skrót w wiadomościach sportowych. Pozostaje ci ruszyć się z domu do pobliskiego pubu, który ma tv i nkę, albo do multikina - wersja dla fanów wielkiego ekranu. Jakie są wrażenia to nie wiem.
|
|
|
|
|
[23.03] 16:54 |
|
bailadora
|
A w Multikinie to jak czesto mozna obejrzec mecz? Bo na pewno nie pokazuja wszystkich... No i to chyba najmniej oplacalne rozwiazanie. Lepiej poszukac sasiada z nka .
|
|
|
|
|
[20.04] 12:12 |
|
andrew_golota
|
a wiecie czy w multikinie jest mecz chelsea barca? trochę peszek że jest we wtorek a muszę go koniecznie zobaczyć xD
|
|
|
|
|
[23.04] 12:16 |
|
Gringo9292
|
Jest. Tylko z biletami może być słabo. Martwię się że z linkami tez i na moim słabym necie nie zaszaleję
|
|
|
|
|
[24.04] 15:50 |
|
Pszem0
|
lepiej mieć po prostu enkę. masz wszystkie mecze bez kombinowania i na tv a nie na ekraniku komputerka. wysoka jakość futbolu i wysoka jakość obrazu ;] haha!
|
|
|
|
|
[24.04] 20:42 |
|
Jar
|
|
Pszem0 (12.04.24 15:50):
lepiej mieć po prostu enkę. masz wszystkie mecze bez kombinowania i na tv a nie na ekraniku komputerka. wysoka jakość futbolu i wysoka jakość obrazu ;] haha!
i zenujacy komentarz...to juz lepiej ogladac z czeskim
|
|
|
|
|
[08.05] 11:11 |
|
robson12
|
|
oleq (10.03.22 19:52):
w tv meczu nie uświadczysz, ewentualnie okrojony skrót w wiadomościach sportowych. Pozostaje ci ruszyć się z domu do pobliskiego pubu, który ma tv i nkę, albo do multikina - wersja dla fanów wielkiego ekranu. Jakie są wrażenia to nie wiem.
Wrażenia na wielkim ekranie są ogromne, ale osobiście jestem za gronem przyjaciół w domu.
Choćby dlatego warto mieć nkę. Zresztą ta platforma przygotowała ciekawą promocję dla nowych i przedłużających umowę, z dodatkowym miesiącem za darmo za strzeloną bramkę w ramach promocji "Polska gola"
pzdr
|
|
|
|
|
[19.05] 19:20 |
|
miroz01
|
Na niemieckim SAT1 jest transmisja na żywo.Oczywiscie przez satelite astra.
|
|
|
|
|
[19.05] 20:04 |
|
janol
|
|
oj oj oj (10.03.21 16:13):
a TV
na polsacie co wy takie muly jestescie???
|
|
|
|
|
[30.09] 12:31 |
|
marion88
|
teraz przez nastepne trzy sezony w Ence
|
|
|
|
|
[30.09] 12:38 |
|
super atrakcyjny temat (2)
|
marion88 (12.09.30 12:31):
Czego się szczerzysz? Kolejny oszołom interesujący się piłką kopaną, co podbił staroć.
|
|
|
|
|
[03.10] 09:08 |
|
robson12
|
marion88 (12.09.30 12:31):
Dla szczęśliwców z enką taka ilość piłki to rewelacyjna wiadomość.
pzdr
|
|
|
|
|
[10.10] 18:55 |
|
fanlm
|
ja podlaczam dekoder enki do neta, klikam 'zamow lige mistrzow' i transmisje mam calkowicie za darmo, extra motyw
|
|
|
|
|
[11.10] 16:25 |
|
robson12
|
fanlm (12.10.10 18:55):
ja podlaczam dekoder enki do neta, klikam 'zamow lige mistrzow' i transmisje mam calkowicie za darmo, extra motyw
Podłączenie do netu daje znacznie więcej, bo TVN Player, National Geographic, filmy Kino Świat, itd.
pzdr
|
|
|
|
|
[07.05] 19:36 |
|
stolikkibica.pl
|
|
Kibice, którzy uwielbiają mecze w barze i przeżywanie sportowych emocji wspólnie z przyjaciółmi, muszą zapamiętać ten adres. StolikKibica.pl jest serwisem, umożliwającym błyskawiczne znalezienie knajpy dla kibiców oraz zarezerwowanie miejsca dla siebie i przyjaciół lubiących sport na żywo. Dzięki tej jedynej w swoim rodzaju witrynie znajdziesz mecze na żywo, które są transmitowane w dostępnych kanałach i możesz znaleźć bary dla kibiców, w których można je obejrzeć przy kufelku piwa. System opiniowania zaprezentuje reputację, jaką cieszą się lokale dla kibiców, transmitujące sport na żywo. Jeśli interesuje Cię futbol na żywo, lubisz oglądać mecze w barze i przeżywać sportowe mistrzostwa przy dużym jasnym, to koniecznie wejdź na stronę StolikKibica.pl.
|
|
|
|
[22.05] 15:34 |
|
jabłonowo z żabki
|
artur marski (13.05.22 13:33):
Swoją drogą, to jak obstawiacie wynik dzisiejszego meczu? Zobaczcie to - http://serwisbukmacherski.com/ Zanosi się na zdecydowaną wygraną bayernu, ale ja stawiam na Borussię. Przy niespodziance zarobię lepsze pieniądze
W dupie z twoim serwisem bukmacherskim. Tylko noby trenują mięsień piwny pod czipsy i piłkę kopaną
Do żabki po jabłonowo w przerwie, od piłki kopanej nic nas nie oderwie!
Profil zawiera lokowanie produktu.
x@xxx.xxxxxxxxxxxxxxxx"
|
|
|
|
|
[23.05] 17:41 |
|
lech22
|
finał w publicznej, jezeli płacisz abonament