| |
|
[20.08] 12:35 |
|
wiwiana
|
Witam!
Chciałabym poradzić się panów jaka waszym zdaniem jest najlepsza golarka elektryczna dla mężczyzn,chodzi mi dokładnie o model,markę,ostrza,głowice i inne przydatne uwagi,których niestety nie ma w opisie urządzeń :/ Chciałabym wybrać coś na prezent dla chłopaka.Z góry dziękuję za cenne opinie
|
|
|
|
|
[12.11] 10:52 |
|
_Magdalenka_
|
Hej! Ja również mam podobny problem. Ale jak widzę zero odzewu na tego posta, a co za tym idzie ... problem zostaje nadal nie rozwiązany... ;/
|
|
|
|
|
[25.11] 13:28 |
|
andzikj
|
|
Bardzo dobre są golarki z Brauna. Mój facet używa BRAUN 5874 i mówi, ze o innej nie chce słyszeć - oczywiście przesadza, bo istnieją też inne dobre marki i modele. Jemu ta się podoba ponieważ była tania jak na Brauna - na hiperokazja.pl zapłaciliśmy naprawdę niewiele.
|
|
|
|
|
[28.05] 12:50 |
|
loara85
|
|
Moim zdaniem PHILIPS HQ 7390/17 jest jedną z lepszych golarek dla mężczyzn. przede wszystkim ma trzy ruchome głowice, co ułatwia golenie, można ją używać zarówno na mokro, jak i na sucho, ma akumulator, więc nie ma potrzeby podłączania jej do prądu. Praktycznie każdy dobry sklep ma taka golarkę, ale z tego co się rozglądałam, to wydaje mi się, że najbardziej atrakcyjną cenę za coś takiego znalazłam na magicznaplaneta.pl Warto sobie tam zerknąć, panowie, bo sprzęt jest dobry, a cena atrakcyjna.
|
|
|
|
|
[28.07] 12:19 |
|
brakmitlenu
|
Z golarek elektrycznych zdecydowanie najlepiej postawić na coś z Brauna bądź Philipsa. Zakup na lata A cena już zależy od modelu. Bo z obu marek można kupić golarkę i za 80 złotych i za 800. Z tańszych dobra będzie PHILIPS HQ 6900 na electro.pl za nieco ponad 80 złotych.
...
|
|
|
|
| [19.05] 21:12 |
|
|
[03.08] 11:28 |
|
happiness1
|
Też myślę że philips albo braun. Ale najlepiej sobie pooglądać poszczególne modele, tutaj jest naprawdę duży wybór i też różne ceny: http://www.1komp.pl/katalog-41-163 ,male_agd_golarki,1.htm
Ale ja bym się zapytała jakie zapotrzebowanie ma osoba która ją dostanie, faceci maja naprawdę przedziwne wymagania
|
|
|
|
|
[31.12] 00:44 |
|
pan ix
|
też maiłem problem z wyborem golarki.
Wcześniej używałem podstawowego philipsa i z niepewnością zdecydowałem się na braun a seri 7 790cc i po 1-szym goleniu jestem w szoku! Ogoliła tak jak mach3. Zdecydowanie polecam, zobaczym jak będzie dalej , ale jestem miło zaskoczony!!!
Polecam Brauna.
|
|
|
|
|
[22.07] 22:22 |
|
ubolewajacy_jan.
|
ale ja pier*ole same krypto reklamy.
widze ze sam marketing szeptany na o2 panuje łeee
ubolewam.
|
|
|
|
|
[24.08] 23:18 |
|
|
[29.09] 22:55 |
|
rozczarowany
|
|
ubolewajacy_jan. (11.07.22 22:22):
ale ja pier*ole same krypto reklamy.
widze ze sam marketing szeptany na o2 panuje łeee
ubolewam.
zgadzam się w 100%
|
|
|
|
|
[29.10] 09:42 |
|
|
[31.10] 11:38 |
|
Krewetki z sosem
|
Ja mysle, ze zwyklej. Widac, ze calkowicie wygolony jest ;]
|
|
|
|
|
[13.02] 16:37 |
|
|
[01.04] 12:38 |
|
Parenart
|
Zależy kto i pod jakim kątem szuka. Jeżeli nie zależy nikomu na czasie i ma 10 min na golenie to każdy model powyżej 600zł. będzie dobry na 4-5 lat. te za 300 wystarczają góra 2lata później wymiana baterii, nożyków itp. ciągła inwestycja jak z chińskim samochodem. Z braun-a zrezygnowałem, gdyż nie trafiałem na modele wytrzymałe w przypadku szczoteczek również, jakościowo stawiam go na drugim miejscu.Chyba że ktoś nie ma za duzo kasy na coś lepszego z Philipsa to lepiej juz najdrozszy braun.
Teraz zakupiłem model 1290 jakiś 3D nie pamiętam dokladnie oznakowań ale wybuliłem 1500zł. I naprawdę warto jak na razie sprawuje się nieźle. Zobaczymy za 5-6 lat .
|
|
|
|
|
[16.06] 00:40 |
|
miniaturka
|
wiem że najlepiej sprawdzaja się philipsy są niestety drogie, no ale służą długie lata, takiemu modelowi mozesz sie przyjrzec http://www.kupuje.to/platform.php/aukcja/101 009
tylko pamietajcie zeby dobrze sie nawilzac po goleniu taka maszynka !!1
|
|
|
|
[24.06] 22:18 |
|
|
[14.01] 17:37 |
|
beboko
|
|
braun 790cc bije wszystkie ..tylko braun
|
|
|
|
|
[28.02] 19:59 |
|
AneczkaAn
|
Mój preferuje zdecydowanie tradycyjne golenie. W ogóle, jest swego rodzaju outsiderem Lubi designerskie pędzle do golenia itp. Ostatnio kupiłam mu urządzenie RazorPit (do ostrzenia wkładów do maszynek do golenia http://www.razorpit.pl/ ) i był bardzo zadowolony
|
|
|
|
|
[01.03] 10:55 |
|
|
[03.04] 15:01 |
|
|
[07.04] 21:47 |
|
tedii
|
|
kup sobie ,albo jemu Polską golarkę firmy Eldom G43 , najlepsze bo polskie i części tanie , naprawdę polecam , wiem co piszę ,bo nie od dzisiaj golę się el. golarka , pozdrawiam
|
|
|
|
|
[07.04] 21:52 |
|
tedii
|
|
przepraszam -napisałem Eldom 43 , a to jest Eldom 34
|
|
|
|
[08.04] 16:59 |
|
Krynek
|
|
a ja mogę z czystym sumieniem polecić nową serię Brauna wet&dry na sucho i na mokro. miałem philipsa ale braun jest według mnie lepszy.
|
|
|
|