| |
|
[11.03] 18:24 |
|
GaGuGa
|
Siema!
Mam pewną sprawę. Chciałabym załozyć bloga, lecz nie wiem na jakiej stronie, bądź portalu. Co polecacie? Do tej pory miałam jednego na onecie, jednak po 3 miesiącach tak zaczęło mulić, że samo logowanie zajmowało 5 min! A co dopiero pisanie notatki. Dlatego proszę, doradzcie mi! Aha, jak i gdzie zareklamować bloga? Lub co zrobić, żeby KTOŚ w końcu zaczął go odwiedzać?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
|
|
|
|
[11.03] 18:31 |
BuBaMargaret
bubamargaret@tlen.pl |
Ja przez około dwa lata prowadziłam bloga na gazeta.pl. Nie ma porównania z innymi stronami, ale ta nie jest taka zła.
Zareklamować bloga możesz na przyklad przez wchodzenie na inne i komentowanie ich.
"Są momenty,
Gdy wyobrażam sobie
Życia lepszego fragmenty,
Tworząc wzorzec,
Sumując elementy,
Mogąc orzec:
Lepiej być nie może!!"
|
|
|
|
|
[11.03] 18:38 |
|
GaGuGa
|
|
BuBaMargaret (08.03.11 18:31):
Ja przez około dwa lata prowadziłam bloga na gazeta.pl. Nie ma porównania z innymi stronami, ale ta nie jest taka zła.
Zareklamować bloga możesz na przyklad przez wchodzenie na inne i komentowanie ich.
Gazeta.pl mówisz. A trzeba mieć szybkiego kompa? Muliło po jakimś czasie? Bo ja niestety nie mam i wiesz. Też komentowałam inne blogi, ale jak raz czy dwa przegapiłam notkę, albo długo mnie nie było na blogu, to panny się obrażała i przestały mój odwiedzać i usuwały z linków polecanych :/ Dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
[11.03] 19:17 |
|
GaGuGa
|
A co sądzicie o blog.pl ?? Kiedyś chciałam, ale znajoma mi odradzała, bo mówiła, że jest nudny i monotonny i jest mało możliwości do zmian lub ulepszeń, prawda?
|
|
|
|
[12.03] 23:04 |
|
zla-ika
|
ja juz od kilku lat prowadza na wp i nie narzekam
" życie jest za krótkie zeby pić marne wino.... "
|
|
|
|
| [21.05] 22:09 |
|
|
[26.07] 21:35 |
|
EstrciP.
|
GaGuGa (08.03.11 18:38): BuBaMargaret (08.03.11 18:31):
Gazeta.pl mówisz. A trzeba mieć szybkiego kompa? Muliło po jakimś czasie? Bo ja niestety nie mam i wiesz. Też komentowałam inne blogi, ale jak raz czy dwa przegapiłam notkę, albo długo mnie nie było na blogu, to panny się obrażała i przestały mój odwiedzać i usuwały z linków polecanych :/ Dzięki za pomoc Estirci@P.
Ja mam takie problemy!!! szukam i szukam i nic...Niech ktoś wreszcie powie o jakiejś porządnej stronie, bo wszystko mnie wkurza a ja nic nie mogę znaleźć żeby założyć bloga!!!
|
|
|
|
|
[27.07] 20:27 |
|
EstrciP.
|
byłam na blog.pl i sądzę że ta strona jest do DUPY.
|
|
|
|
[28.07] 22:19 |
|
Cynestezja
|
|
Ja swego czasu prowadziłam bloga na onecie. Szczerze powiedziawszy, ma najwięcej bajerów dla dzieci, ale równocześnie jest to chyba najpopularniejszy portal blogowy, więc coś w tym jest. Polecam także myloga. Miałam tam konto i wrażenia w pełni pozytywne.
Brainwashed for rock and rap
|
|
|
|
|
[29.07] 15:57 |
|
EsterciP.
|
na onet.pl jak już jestem na wyglądzie bloga to odrazu jak daje "dalej" to wraca mi tam gdzie byłam wcześnej czyli na "prawne" i nie wiem co dalej zrobić. POMOCY!!!
|
|
|
|
|
[11.10] 09:47 |
|
zakłopaotana
|
czesc mam taki problem ze jak zakladam bloga na onecie biore dalej to wyskakuje prawne zenie zaznaczylam a ja zaznaczalam POMOCY odpowiadajcie szybko
|
|
|
|
|
[11.10] 10:21 |
|
blogi na onet.pl
|
EsterciP. (08.07.29 15:57):
na onet.pl jak już jestem na wyglądzie bloga to odrazu jak daje \"dalej\" to wraca mi tam gdzie byłam wcześnej czyli na \"prawne\" i nie wiem co dalej zrobić. POMOCY!!!
ja tez mam taki problem pomocy prosze piszcie szybciutenko
|
|
|
|
|
[25.05] 20:16 |
|
Siala
|
Bo musicie jakiśszablon zaznaczyć;pppp potem jest w ustawieniach wsyzsyko do zmiany wieć można wziąć pierwszy lepszyxD
|
|
|
|
|
[09.07] 22:52 |
|
an.
|
mam ten sam problem. zaznaczyłam szablon i wogule dobrze wszystko. a wraca cały czas do tego regulaminu i nieda się dalej. /; pomocyy. !
|
|
|
|
[17.07] 22:09 |
|
ja-pasikonik
|
|
jak nie chcesz aby zwalali z twojego bloga to zaznacz tam w ustawieniach adekwatną opcję
life it's bad dream
|
|
|
|
|
[07.12] 20:08 |
kalit
garus@tlen.pl |
|
strikemaster (09.07.19 13:59):
Ja mam na Interii, grafika słaba ale idzie szybko.
|
|
|
|
|
[08.12] 17:29 |
|
|
[20.12] 11:48 |
|
Blonde
|
Ja mam na onecie. I fakt - muli ale za to jest tio najlepsze miejsce na blog bo jest najwiecej opcji.
Jest jeszcze: blog.pl, mylog.pl, blog.interia.pl, eblog.pl, myblog.pl, i wiele innych. poszukaj w google i znajdz taki co ci pasuje.
|
|
|
|
|
[16.07] 12:16 |
|
tojaki
|
|
Ja próbowałam założyć na interia.pl i nie polecam.
|
|
|
|
|
[16.07] 12:17 |
|
[16.07] 12:19 |
|
zboczony kolarz
|
a bedzieta dawać zdjęcia pipek na blogi ?
jak tak to dawajcie adresy, se poczytam i poczepie se
ęą
|
|
|
|
|
[16.07] 14:09 |
|
|
[17.07] 18:57 |
|
wercia_971201
|
|
Najlepiej na blox.pl mam tam strony najlepszedowcipy.blox.pl i chomikinaszapasja.blox.pl
|
|
|
|
|
[17.07] 19:02 |
|
wercia_971201
|
|
wercia_971201 (10.07.17 18:57):
Najlepiej na blox.pl mam tam strony najlepszedowcipy.blox.pl i chomikinaszapasja.blox.pl
Tak właśnie reklamuje się blogi. Wchodzisz na inne blogi piszesz komenta i dopisujesz adres swojej stronki. I tyle!
|
|
|
|
|
[17.07] 19:06 |
|
wercia_971201
|
|
Żeby często odwiedzali twój blog musisz mieć po prostu dobrego bloga
|
|
|
|
|
[17.07] 19:25 |
|
wercia_971201
|
B52 (08.07.27 20:43):
Nie macie się czym zająć? Myślicie że kogokolwiek fascynują wasze grafomańskie wypociny?! Żal...
Pytanie było takie: Chcę założyć bloga. Gdzie?
A nie: Co sądzisz o zakładaniu bloga?
|
|
|
|
|
[24.09] 23:47 |
jasiekk123
2681719@tlen.pl |
http://www.photoblog.pl/#blackwinternight
adres mojego bloga.
jak dla mnie najlepsza stronka jeśli chodzi o blogi ale wole robić zdj więc połączyłem obie przyjemności-fotografie i pisanie bloga.
zachęcam do zakładania blogów na tym portalu,jestem bardzo zadowolony
|
|
|
|
|
[10.10] 23:14 |
abelone
aaa@tlen.pl |
B52 (08.07.27 20:43):
Nie macie się czym zająć? Myślicie że kogokolwiek fascynują wasze grafomańskie wypociny?! Żal...
to nie czytaj, nikt ci nie każe przecież!! a pisać każdy może, od tego mamy internet. jak ci się nie podoba - nie używaj, proste.
jak chcesz się wk*wiać, to znajdz sobie forum polityczne, tam pieniaczy pod dostatkiem. a normalnym zostaw możliwość pozostawienia po sobie chociaż myśli w niecie... i w tym;...HEH... ŚWIECIE. może to dla kogaś samotnaego i nie tak wrednego jak ty ważne. zostawić jakiś ślad. po byciu, czuciu...
ough.........
nie wiem po co się wtrącam.i tak głupota rządzi światem...
|
|
|
|
|
[17.11] 17:14 |
mafelina nina
iza@tlen.pl |
mój blog będzie nazywał się piesek.pl
będom tam rasy psów imiona dla psów będom tam tagrze Gwiazdy no i będom tesz ogłoszenia o zaginionych psach.
|
|
|
|
|
[17.11] 17:43 |
|
|
[21.11] 21:51 |
|
martyna_martyna
|
|
BuBaMargaret (08.03.11 18:31):
Ja również. Dalej tam jestem. Podasz do siebie namiary. Chętnie poczytam, co piszesz
|
|
|
|
|
[21.11] 23:49 |
|
grzechu39
|
może coś ambitniejszego: np salon24.pl ?
|
|
|
|