|
|
|
[02.12] 12:01 |
|
majs
|
ma ktos ten album bo dzis premiera
|
|
|
|
|
[02.12] 13:24 |
|
twoj stary...
|
Twoja stara wacha klocki
|
|
|
|
|
[02.12] 17:42 |
|
ooooooo111
|
up ma ktos podbijam
|
|
|
|
|
[03.12] 22:42 |
|
Z.I.P
|
MAJS....... Ten album Możesz sobie zakupić w sklepie.......Taki z Ciebie Z.I.P?? .....Szkoda Ci paru dyszek na płytkę??......
|
|
|
|
|
[04.12] 05:13 |
|
Ja-Majka
|
może i mu szkoda, a może siedzi koleś za granicą, a może nawet za oceanem jak ja, a uwierz mi Z.I.P. tu Media Markt'ów nie ma...
pozdro!
|
|
|
|
|
[09.02] 21:46 |
|
|
[04.12] 22:13 |
|
majs
|
siedze w Dablinie a wracam dopiero w kwietniu to chcialbym miec moze ktos ma
|
|
|
|
|
[04.12] 23:24 |
|
ewf
|
A JA SIEDZE W WAWIE I MAM GRAMATIKA..
|
|
|
|
|
[05.12] 03:51 |
|
Ja-Majka
|
a ja siedzę na dupie, na Karaibach i też wracam dopiero w kwietniu, więc przyłączam się do prośby Może się ktoś wreszcie zlituje i wrzuci
Pozdro.
|
|
|
|
|
[05.12] 20:39 |
|
ths klika to jest rap
|
nie warto sciagac tej cd jakie kawalki a goscie koles co byl 20 lat temu Franek Kimono albo miska koterskiego zaprosili masakra kiedy wroca lata w witrynach odbicia jeszcze bedzie czas
|
|
|
|
|
[06.12] 03:53 |
|
Ja-Majka
|
ths klika to jest rap (07.12.05 20:39):
nie warto sciagac tej cd jakie kawalki a goscie koles co byl 20 lat temu Franek Kimono albo miska koterskiego zaprosili masakra kiedy wroca lata w witrynach odbicia jeszcze bedzie czas
Franka Kimono??? to on jeszcze żyje? jaja sobie robisz, czy poważnie piszesz? może wrzuć cd  , to się sami przekonamy, czy takie dno, bo "Uderz w puchara" wskazuje na całkiem dobrą płytę. poza tym jak dla mnie Sokół to guru, więc nie mam zamiaru się zawieść.
pozdro.
|
|
|
|
|
[06.12] 03:54 |
|
Ja-Majka
|
Franka Kimono??? to on jeszcze żyje? jaja sobie robisz, czy poważnie piszesz? może wrzuć cd , to się sami przekonamy, czy takie dno, bo "Uderz w puchara" wskazuje na całkiem dobrą płytę. poza tym jak dla mnie Sokół to guru, więc nie mam zamiaru się zawieść.
pozdro.
coś mi nie wyszło za pierwszym razem
|
|
|
|
|
[06.12] 17:23 |
|
Koro
|
"Nie poczuwaj się. Uderz w puchara!"
Dobra płytka, ale się z Wami nie podzielę! Kupcie sobie tak jak ja kupiłem! Nawet jak siedzicie na Seszelach to i tak mozecie sobie zamówić Allegro nie boli
Stać Was! 30zł krążek + wysyłka (nawet zagranicę to max do 50zł z płytą).
Ale ssijcie z neta... ssijcie... prawdziwi ZIP
A Ty człeniu co pier***isz, ze płyta jest słaba to moze najpierw przesłuchaj a dopiero później wyraź opinię. Pewnie nawet płyty nie masz discopolowcu!
|
|
|
|
|
[09.12] 19:33 |
|
Ja-Majka
|
Koro (07.12.06 17:23):
"Nie poczuwaj się. Uderz w puchara!"
Dobra płytka, ale się z Wami nie podzielę! Kupcie sobie tak jak ja kupiłem! Nawet jak siedzicie na Seszelach to i tak mozecie sobie zamówić  Allegro nie boli
Stać Was! 30zł krążek + wysyłka (nawet zagranicę to max do 50zł z płytą).
Ale ssijcie z neta... ssijcie... prawdziwi ZIP
A Ty człeniu co pier***isz, ze płyta jest słaba to moze najpierw przesłuchaj a dopiero później wyraź opinię. Pewnie nawet płyty nie masz discopolowcu!
Wow stary, widzę, że się trochę wczułeś, może masz jakieś profity ze sprzedaży płyty, kto wie Tak wolę zessać z netu, niż czekać 3 miechy na paczkę na Seszele... bo wież mi, że tyle tu idzie, o ile po drodze Poczta Polska jej gdzieś nie zagubi... taaaa. Co może powiesz, że Ty NIGDY żadnej płytki nie zassałeś z netu? grzeczny chłopiec
Pozdro z zaj.... gorących "Seszeli"
|
|
|
|
|
[09.12] 19:48 |
|
Ja-Majka
|
Teraz Pieniądz W Cenie
|
|
|
|
|
[09.12] 23:31 |
|
Koro
|
Ja-Majka (07.12.09 19:33)
Wow stary, widzę, że się trochę wczułeś, może masz jakieś profity ze sprzedaży płyty, kto wie  Tak wolę zessać z netu, niż czekać 3 miechy na paczkę na Seszele... bo wież mi, że tyle tu idzie, o ile po drodze Poczta Polska jej gdzieś nie zagubi... taaaa. Co może powiesz, że Ty NIGDY żadnej płytki nie zassałeś z netu?  grzeczny chłopiec
Pozdro z zaj.... gorących "Seszeli"
Nie o to mi chodzi. Na Seszelach na bank nie mieszkasz. Chcecie aby polski rap się rozwijał? To kupujcie płyty. W sklepach a nie na bazarach. Jesteście fanami tego czy owego a nawet nie macie jednej oryginalnej płyty... żal.pl
|
|
|
|
|
[10.12] 08:09 |
|
Ja-Majka
|
Koro (07.12.09 23:31): Ja-Majka (07.12.09 19:33)
Wow stary, widzę, że się trochę wczułeś, może masz jakieś profity ze sprzedaży płyty, kto wie  Tak wolę zessać z netu, niż czekać 3 miechy na paczkę na Seszele... bo wież mi, że tyle tu idzie, o ile po drodze Poczta Polska jej gdzieś nie zagubi... taaaa. Co może powiesz, że Ty NIGDY żadnej płytki nie zassałeś z netu?  grzeczny chłopiec
Pozdro z zaj.... gorących \"Seszeli\"
Nie o to mi chodzi. Na Seszelach na bank nie mieszkasz. Chcecie aby polski rap się rozwijał? To kupujcie płyty. W sklepach a nie na bazarach. Jesteście fanami tego czy owego a nawet nie macie jednej oryginalnej płyty... żal.pl
Masz rację, na Seszelach nie mieszkam, ale jeszcze trochę dalej, bo na Karaibach, jak już wspominałam, to Ty z tymi Seszelami wyskoczyłeś tak więc o sprzedaży wysyłkowej mogę zapomnieć... Z tego co wiem się nie znamy, na chacie u mnie też nie byłeś, więc nie wiem czemu twierdzisz, że "nawet jednej oryginalnej płyty" nie mam... jeszcze byś się zdziwił... Dobrze, że chociaż Ty jedną masz
Może prosto.pl sklep wrzuci ją w format mp3, tak jak płytkę Pona, to sobie wtedy LEGALNIE KUPIĘ, poczekamy zobaczymy... a jak się nie doczekam, to TAK, BEZCZELNIE ją ściągnę z netu, bo mam cholerną ochotę ją usłyszeć w całości.
Pozdro
|
|
|
|
|
[10.12] 08:44 |
|
Ja-Majka
|
A o polski hip-hop się nie martw, bo się zaj.... rozwija. Płyty, koncerty: Londyn, Amsterdam, Dublin, NY, Chicago; feauturingi z zagranicznymi wykonawcami, wow, to robi wrażenie. Ja słucham hh od 95 roku ("WYP3", "Nastukawszy") więc da się zauważyć progres.
PS: a założyciel tematu co tak ucichł? Pewnie ma już płytkę, to co się będzie wczuwał ;P Ale Majs może byś się chociaż podzielił opinią na temat TPWC?
Pozdro.
|
|
|
|
|
[10.12] 16:31 |
|
Koro
|
Ależ mi nie chodziło o Ciebie z tymi oryginalnymi płyciwami. Pisałem po całości o wielu "fanach" Nie wątpię, ze masz jakieś płyty, ale wkurza mnie takie sztuczne poczuwanie się w kogoś o kim ma się gó**o do powiedzenia a uwierz, ze wilu takich ludzi jest.
Jeśli mieszkasz na Karaibach no to sorry, ale jak chcesz płytkę na szybkości to nie masz ywjścia - bierzesz z netu, ale mowa tu o tych którzy są w Polsce i mają dostęp do płytki np. w Empikach, gdzie idziesz i w dniu premiery masz krążek.
BTW. Ja też chcę na Karaiby ;( Wyślesz mi chociaż pocztówkę? Pzdr
|
|
|
|
|
[10.12] 17:15 |
|
majs
|
ah nie ucichlem praca praca i nie mialem czasu cd jeszcze nie mam ale chyba wysle e maila do prosto zeby dali ja w mp3 jak pono i inne
|
|
|
|
|
[10.12] 19:37 |
|
Ja-Majka
|
Tak, ale póki co to Prosto nie udostępniło jeszcze TPWC w formacie mp3 ech co za life...
No Karaiby fajna sprawa, siedzę tu już rok czasu, ciągle niezmienna temperatura 40 stopni w cieniu, palmy, turkusowa woda, biały piasek, kolorowe papugi zamiast wron, Ocean Atlantycki z jednej, a Morze Karaibskie z drugiej strony wyspy nie to żebym się chwaliła
Także najgorzej nie jest, tyle że właśnie tych Empików, no i OCZYWIŚCIE POLSKICH koncertów hip-hopowych brakuje
pozdro!
|
|
|
|
[13.12] 06:54 |
|
[13.12] 07:37 |
|
ciamciaramcia
|
No, niestety, okazuje się , że to nie jest cała płyta...poczekamy dalej
...Przyjdź na świat,
By wyrównać rachunki strat,
Żeby zająć wśród nas,
Puste miejsce przy stole...
|
|
|
|
|
[13.12] 20:15 |
|
majs
|
no to tylko jest singiel
|
|
|
|
|
[13.12] 21:00 |
|
majs
|
najlepsza cd jaka wyszla bity konkret teksty sokół zowu najlepszu bo wwo nie bylo takie dobre jak stare wwo
|
|
|
|
[13.12] 21:13 |
|
Azzurro
|
na razie wszedzie jest tylko wersja Promo, jutro ma miejsce oficjalna premiera albumu i proponuje od jutra szukac linkow :]
|
|
|
|
|
[14.12] 04:45 |
|
Ja-Majka
|
|
majs (07.12.13 21:00):
najlepsza cd jaka wyszla bity konkret teksty sokół zowu najlepszu bo wwo nie bylo takie dobre jak stare wwo
hmmmm... ciekawe. WWO nie było takie dobre jak "stare" WWO ? WWO to WWO i zawsze konkretne, a Sokół nie zależnie w jakim projekcie bierze udział - rozp...dala, nikt co do tego chyba nie ma wątpliwości
Pozdro!
|
|
|
|
|
[14.12] 07:59 |
|
Koro
|
Ja-Majka (07.12.14 04:45): majs (07.12.13 21:00):
hmmmm... ciekawe. WWO nie było takie dobre jak "stare" WWO ? WWO to WWO i zawsze konkretne, a Sokół nie zależnie w jakim projekcie bierze udział - rozp...dala, nikt co do tego chyba nie ma wątpliwości
Pozdro!
Zgadzam się z Ja-Majką! Sokół to konkretna osoba i jak bierze w czymś udział to na 100% Przyznam, ze "Życie na kredycie" nie za bardzo mi przypadło do gustu, ale "Witam Was w rzeczywistości" za to miażdzy! Wymiatają też projekty z udziałem Wojtka na kompilacjach takich jak:
Mixtape PROSTO
Cuba Libre
TPWC projekt wymiata, choć przyznam, ze np. 14 track mnie rozbawił do łez... POLISH DANCE, ale reszta płytki pełen respekcik dla Sokoła i Pono!
ZIP Skład na zawsze!Elo!
|
|
|
|
|
[14.12] 21:41 |
|
[14.12] 21:48 |
|
|
[14.12] 23:27 |