|
|
|
[13.09] 12:27 |
|
Ireell
|
No CD Image dziala mi poprawne z wersja 1,3 bez broblemow wymienionych wczesniej.
A odpalam go na demon lite crack'a nie potrzebowalem.
Dzieki wielkie Guillermo bronx dla ciebie
|
|
|
|
|
[15.09] 19:09 |
|
|
[20.09] 22:22 |
|
Przemo259
|
a może ktoś podać cd key???
|
|
|
|
|
[27.09] 22:59 |
|
|
[22.10] 21:54 |
|
tampon350
|
potrzebuje cracka na już czekam... do wiedzmina tampon350@onet.eu
|
|
|
|
|
[09.02] 19:51 |
|
|
[30.10] 12:49 |
|
lidero
|
tu masz link : s1.tanoth.pl?kid=klon123
stamtąd możesz pobrać działającego w 100% cracka i patcha
|
|
|
|
|
[04.11] 16:56 |
|
Axel52
|
Mam pytanie czy jak wytne te dwa pliki mssmp3.asi i ten drugi bo mam takie w metinie 2 to zadziala
|
|
|
|
|
[14.11] 15:59 |
|
redex
|
Cześć zainstalowałem gierkę zgodnie z instrukcją odpalałem craka i pisze że demon nie obsługuje tego pliku
a potem żeby włożyć oryginalny dysk co robić
|
|
|
|
|
[14.11] 16:02 |
|
redex
|
|
Axel52 (08.11.04 16:56):
Mam pytanie czy jak wytne te dwa pliki mssmp3.asi i ten drugi bo mam takie w metinie 2 to zadziala
jak zrobisz to sie dowiesz
|
|
|
|
|
[17.11] 09:19 |
|
Nalyi
|
|
redex (08.11.14 15:59):
Cześć zainstalowałem gierkę zgodnie z instrukcją odpalałem craka i pisze że demon nie obsługuje tego pliku
a potem żeby włożyć oryginalny dysk co robić
daemon musi być w wersji pro, a nie light
|
|
|
|
|
[21.11] 13:51 |
|
Ponczala
|
Mam pytanie.
jak przeniosłem cracka do tego folderu i go włączyłem to mi wyskoczyło że brakuje tam bik32.dll i jak sciągnołem ten plik to pisze że nie ma _BinkRegisterFramebuffers@8 w Bibliotece bink32.dll
Prosze o pomoc i będe bardzo wdzięczny
Mój numer gg to:4138233
Proszę pisać
Ponczala
|
|
|
|
|
[21.11] 13:53 |
|
Ponczala
|
I ta gra jest z orginalnej płyty wersia 1.0
|
|
|
|
|
[23.11] 14:16 |
|
pawelec3
|
ej ściągnąłem cracka i nie wiem co dalej zrboić pliss pomóżcie
|
|
|
|
|
[19.12] 20:10 |
|
|
[23.12] 09:57 |
|
reniu
|
|
PanD (08.08.01 10:21):
mam problem, po pierwszej walce jak podchodzi do mnie inny wiedźmin i "zaczyna gadać" to postacie sie zapętlaja i nic nie da się zrobić, na dole jest caly czas jeden napis dialogu, bohaterowie nic nie mowia tylko machaja łapami. Mam najnowsze stery, gtx280, e8500 i 4gb ramu wiec napewno nie jest to wina sprzetu
Mam ten sam problemik może to wina Cracka
Jak coś znajdę dam znać.
|
|
|
|
|
[23.12] 19:19 |
|
Barca
|
Mam prośbe czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego po włączeniu gry i zrobieniu pierwszego zadania (to z wyciągnięciem miecza) wyskakuje mi "Gerald jak się czujesz" i się nic nie dzieje i tak cały czas . Prosze o pomoc w tej sprawie i umożliwienia mi gry ;p. Mam wersje 1.0.0.1103 zcracowaną.
|
|
|
|
|
[23.12] 19:20 |
|
Barca
|
I czy da się coś zrobić z tym ?
|
|
|
|
|
[29.12] 15:52 |
|
VI waldi
|
mam taki dziwny problem z crackiem - włączyłem wiedźmina pojawiło się intro no i sponsorzy, głowa wilka i ... czarny ekran z kursorem a potem nic się nie da zrobić (wersja 1.4 ) ma ktoś może link do działającego crack-a plis
|
|
|
|
|
[02.01] 16:55 |
|
Baranek12
|
możecie pomóc bo na rapid mi error występuje prześlijcie mi cracka na wersje 1.0 i nie na rapida na cos innego plx
|
|
|
|
|
[10.01] 13:49 |
|
Ranix
|
Hahaha
Myślisz, że ktoś się nabierze?
A ma ktoś cracka w wersji 1.4?
|
|
|
|
|
[30.01] 12:49 |
|
Xaedas 300
|
miałem ten sam problem twoje DVD nie czyta płyty jak masz kompa na gwarancji to leć wymienić DVD
|
|
|
|
|
[05.02] 16:39 |
|
Fabian 1992
|
Czy mógł by ktoś dać cracka do gry lula3d? Szukam na google.pl i gdy znajdę i pobiorę to wyskakuje błąd. Pomocy proszę.
|
|
|
|
|
[20.02] 21:51 |
|
|
[09.03] 17:11 |
jumpstyler
qqw@tlen.pl |
Ja od kolegi pożyczyłem wiedźmina i przegrałem sobie go na swoją płytkę no i kiedy go instalowałem wszystko było git ( z orginałem ) lecz kiedy ( bez orginału tylko na swojej płytce ) miałem go nie działał kolega mi powiedział abym wrzucił na płytkę crckatak zrobiłem lecz gra nie działa co mam dalej robić?? Piszcie
ggf
|
|
|
|
|
[09.03] 17:14 |
jumpstyler
qqw@tlen.pl |
|
jumpstyler (09.03.09 17:11):
Ja od kolegi pożyczyłem wiedźmina i przegrałem sobie go na swoją płytkę no i kiedy go instalowałem wszystko było git ( z orginałem ) lecz kiedy ( bez orginału tylko na swojej płytce ) miałem go nie działał kolega mi powiedział abym wrzucił na płytkę crkatak zrobiłem lecz gra nie działa co mam dalej robić?? Piszcie
Chce poprawić CRACKA** Dziex szybka odpowiedź plisss
ggf
|
|
|
|
|
[12.03] 22:40 |
|
|
[14.03] 16:22 |
|
Mangusta1990
|
Nie ma czegoś takiego jak crack który działa na każdą wersję gry ...
Wyjątek stanowi mini image ...
A tak apropo to gamecopyworld wpiszcie sobie w google.
Tam znajdziecie wszystkie przydatne rzeczy
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
[20.03] 21:36 |
|
Mieszek
|
Darmowe Premium
Aby zebrać na premium należy:
1. Wchodzimy na paypal.pl , wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.
2. Wchodzimy na
www.paypal.pl i zakładamy konto
potem wchodzimy na http://bux.to/?r=KRZYCHU0101
i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak:
Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola:
* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- Adres E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam
* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
* Referrer (if any)- Wpisujecie tutaj moj nick: KRZYCHU0101, dzieki temu dostaniecie 0,20$ na start (jest juz co mnozyc )
* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
* Security code-przepisujemy kod z obrazka
I wciskamy Register
Logowanie się:
Klikamy Login w prawym górnym rogu.
Username (Twoja nazwa):
Password (Hasło):
Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku)
A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:
Wciskamy Surf Ads
Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link.
(I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną)
*Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność.
Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: My Stats
Najważniejsze jest:
Balance Information
Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout.
Pokazalem tutaj przyklad na co mozna wydac zarobione pieniadze jednakze mozecie je przeznaczyc na wszystko za co mozecie zaplacic za posrednictwem paypala.
|
|
|
|
|
[03.04] 17:14 |
|
|
[25.04] 19:26 |
|
Maturix
|
Witam niedawno pobrałem sobie grę wiedźmin wersja "1.0 Reloaded"
po skopiowaniu do folderu "system" crack gdy chce włączy grę wyskakuje mi komunikat:
"wystąpił problem z aplikacją The Witcher i zostanie ona zamknięta przepraszamy za kłopoty"
Niewiem czy możliwe jest to że mam za słabego kompa:
Karta grafiki: Gigabyte Radeon 9550 128MB
Pamięć: 1536MB DDR PC400
Procesor: AMD sempron XP 2200
Proszę o pomoc.
Przepraszam jeśli już był taki post na forum.
|
|
|
|