|
|
|
[01.02] 17:27 |
|
|
[01.02] 17:29 |
|
|
[01.02] 19:26 |
|
thinny
|
poszukuję napisów do filmu noises off (czego nie widać)
|
|
|
|
[01.02] 19:33 |
|
nicol_17
|
szukam odcinka 556 serialu M jak Miłość.. znalazlam tylko torrent.. http://torrenty.org/torrent/194946 .. a mi zależy bardzo na wersji rmvb..
moze ma ktoś linka albo wrzuci??
bardzo proszę!
Kochaj i szalej! Nie myśl co dalej!
|
|
|
|
|
[01.02] 19:43 |
|
madzia786
|
poszukuje linków do filmu "Miłość puka do drzwi" Schmetterlinge im Bauch (AKA Love is in the Air)(2006) Serial TV
oraz serialu ZBUNTOWANI
prosze o pomoc
|
|
|
|
|
[09.02] 23:04 |
|
|
[01.02] 19:48 |
|
agatkaa007
|
hejka macie może polskie napisy do filmów "zaczarowana" i "alvin i wiewiórki", albo bodaj wiecie gdzie mogę znaleźc. dzięki
|
|
|
|
|
[01.02] 19:49 |
|
jahj
|
paulina92 (08.01.30 19:06):
Czy ma ktoś linki do Harrego Pottera???
Najlepiej wszystkie części...
Obiecałam już bratu z 2m-ce temu i tak raczej pasowałoby mu ściągnąć ten film wreszcie...
Ja też szukam
Podbijam
|
|
|
|
[01.02] 19:53 |
agnessa_89
agnessa_89@tlen.pl |
Macie może "MIŁOŚĆ W CZASACH ZARAZY" ?? proszę o pomoc
..::Jeśli kochasz życie, nie trać czasu, bo życie składa się z czasu::..
|
|
|
|
[01.02] 20:29 |
|
nicol_17
|
szukam odcinka 556 serialu M jak Miłość.. znalazlam tylko torrent.. http://torrenty.org/torrent/194946 .. a mi zależy bardzo na wersji rmvb..
moze ma ktoś linka albo wrzuci??
bardzo proszę! upp
Kochaj i szalej! Nie myśl co dalej!
|
|
|
|
[01.02] 20:40 |
|
|
[01.02] 21:01 |
|
[01.02] 21:43 |
|
RockPrinceSS
|
Szukam HP i Czara ognia, ale nie na rapidshare bo są straszne limity :/
- Nie musiałeś go zabijać.
- Palec mi drgnął.
- 6 razy ?!
|
|
|
[01.02] 21:47 |
|
Gosiaczkobs
|
Po pierwsze dziękuję za linki do White Chicks. Obecnie poszukuję filmy Ed Woods - Tima Burtona z Johnnym Deppem w roli głównej.
|
|
|
|
[02.02] 09:00 |
|
Princess_Of_Your_Heart
|
Haj =)
Ponawiam prośbę o filmy:
"Do siedmiu razy sztuka" ("Lucky seven")
"Dziewczyny z wyższych sfer" ("Uptown Girls")
oraz proszę o filmy:
"Witaj siostrzyczko" ("Hello Sister, Goodbye Life")
"Jeszcze raz"
Wszystkie filmy najlepiej z lektorem, oczywiście oprócz "Jeszcze raz" =P Z góry dziękuję =) Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
[02.02] 12:17 |
|
|
[02.02] 12:47 |
|
milagrossss
|
a ma już może ktoś asterix na olimpiadze???
|
|
|
|
|
[02.02] 12:52 |
|
|
[02.02] 13:13 |
|
maaaati
|
a Piłę 4 ktoś posiada??? Jak tak to poprosze, najlepiej w formacie dvd z lektorem...
|
|
|
|
[02.02] 14:00 |
|
Buried Myself Alive
|
Właśnie! Posiada ktoś film : Miłość w czasach zarazy? Prosze bardzo linki.
insolvent-angel@o2.pl
Ukłoń się świrom.Żyj nie umieraj.
|
|
|
|
|
[02.02] 14:33 |
|
|
[02.02] 14:35 |
|
|
[02.02] 14:36 |
|
Pterodaktyl
|
Profesor Lovecraft wraz z niewielką grupką swoich studentów wyrusza do malutkiej miejscowości położonej na granicy turecko-armeńskiej, Dogubayazit. W tamtejszych górach doszło do trzęsienia ziem w wyniku czego powstało wiele szczelin i przełomów skalnych umożliwiających zbadanie wnętrza jednego z najstarszych wulkanów na świecie, którego ostatnia erupcja miała miejsce aż w epoce Jury. Profesor licząc na to, iż jego grupa paleontologów będzie tam jako pierwsza miał nadzieje na jakieś przełomowe odkrycia, które pomogłyby mu zdobyć uznanie i sławę, a także spore środki finansowe na kolejne wyprawy badawcze. Marzył on o tym, aby wreszcie się usamodzielnić i nie liczyć ciągle na pomoc niechętnych sponsorów, którzy głównie uprzykrzali mu życie zresztą wyprawę do Dogubayazit za sponsorowali sami rodzice studentów, których w zamian za ten miły gest, profesor miał zabrać ze sobą. Na początku wszystko przebiegało dość spokojnie i nic nie wskazywało na to, że dalsza jej część przyniesie tragiczne w skutkach wydarzenia, które wyprawę badawczą zamienią w prawdziwy koszmar. Jednak przecież nikt nie mógł przepuszczać, że ruchy płyt tektonicznych uwolnią z górskich otchłani uważane za wymarłe prehistoryczne stworzenia. - Ach jak miło myśleć, że to człowiek znajduje się na szczycie łańcucha pokarmowego, szalone pościgi za zwierzyną to zupełnie jak być Bogiem, rządzić, decydować, być panem życia i śmierci Pierwotne jak cholera! O mój Boże czy to, czy to to, to pterodaktyl! Uciek One znowu żyją! Czyżby nadszedł czas, na zmiany? Nie - przecież nasz gatunek nigdy nie poddaje się bez walki. Człowiek vs. Pterodaktyl starcie numer jeden - FIGHT!.
Jak zauważyliście opis najnowszego filmu Marka Lestera, twórcy między innymi takich projektów jak Komando, czy Podpalaczka, potraktowałem z lekkim przymrużeniem oka, ale oczywiście zrobiłem to celowo tak żeby w końcu coś ZMIENIĆ, żeby nie było tak patetycznie i poważnie. W końcu reżyser sugeruje nam tu zmiany, więc minimum jego przykazu należy zachować. Oczywiście ten humorystyczny akcent wprowadziłem również dlatego, iż w filmie tym często z takowymi zabiegami mamy do czynienia nie zawsze zamierzonymi. Ekipa, która obudziła pterodaktyle stara się i nas od czasu do czasu pobudzać humorem, zwłaszcza wtedy, gdy cała akcja nagle staje w miejscu, a z ekranów powiewa nuda. W sumie największe zastrzeżenia w tym projekcie można mieć do scenariusza, który nie dość, że jest makabrycznie nielogiczny, to jeszcze niepotrzebnie rozbudowany do dwóch oddzielnych wątków, zbiegających się ze sobą szkoda jedynie, że robią to tak późno... Pierwszy z nich tyczy się wyprawy profesora Lovecrafta i jego grupki studentów, a drugi prezentuje nam historie amerykańskiego oddziału Marines, który przebywał w okolicach Dogubayazitu z misją pojmania bardzo groźnego terrorysty i rozbicia jego radykalnej grupy. Niestety dla nich, lecz stety dla widzów, w obie te wyprawy niespodziewanie ingerują prehistoryczne ptaki... Cóż, ogólnie za wiele ciepłych słów o panu Marku L. Lesterze powiedzieć nie można, gdyż niestety reżyser ten do jakichś wielkich artystów się nie zalicza. Powodem, dla którego to właśnie jego producenci zdecydowali się postawić po drugiej stronie kamery, był najprawdopodobniej fakt, że Lester w swojej długoletniej karierze głównie zajmował się kinem akcji i horrorem, a w Pterodaktylu oba te gatunki idą bark w bark. Nie ma się co oszukiwać, przecież twórcy tego obrazu nie operowali wielomilionowym budżetem i braki finansowe często kłują w oczy, głównie widzów przyzwyczajonych do współczesnych, nietuzinkowych efektów specjalnych. Ja z kinem klasy B mam do czynienia niemal, codziennie i szczerze muszę powiedzieć, że choć efekty w tym projekcie nie są powalające to mnie jednak nie drażniły swoją robotę odwaliły i czepiać się ich nie będę. Naprawdę dobrze zostały wykreowane same pterodaktyle, które miejscami naprawdę imponowały swoim wyglądem i zachowaniem. Najlepiej jednak podobały mi się efekty specjalne użyte do zobrazowania zabijanych przez drapieżców ludzi cud, miód i orzeszki (oczywiście głównie dla fanów horroru lubujących się w ostrych scenach, gdzie ludzie są rozrywani na strzępy w dosłownym tego słowa znaczeniu). Nie najgorzej wypada też aktorstwo, które przynajmniej od strony artystycznej nie szokuje gorzej z logiką zachowania, ale to częsty mankament horrorów z niższej półki. Nie można też zapomnieć o świetnych plenerach, które doskonale budują nastrój i pozwalają na lepszy odbiór całości.
Podsumowując ten film od razu powiem, że nie jest on kierowany do wszystkich miłośników kina. Swój zachwyt miał wzbudzać wśród fanów horroru i poniekąd założenie to spełnił. Nie jest to obraz pozbawiony wad, a największe zastrzeżenia można mieć do nielogicznego scenariusza całość prezentuje się tak, jakby ktoś nagle zbudził się pewnego ranka i krzyknął: Mam! Jutro kręcimy film o tym jak w wyniku trzęsienia ziemi nagle do życia powracają pterodaktyle!!! No i to byłoby tyle, jeżeli chodzi o fabułę są ptaki aka łowcy i są ludzie aka mięcho i jest film (przynajmniej być powinien). No, ale myślę, że wystarczy już tych uszczypliwości, bo jakby nie patrzeć na Pterodaktyle to przecież jakieś plusy ten film też w sobie zawiera. Na pewno ciekawie prezentują się ogólnie wszystkie efekty specjalne, widzów nie zabija kompletna nieprofesjonalność aktorów, często z ekranu wieje groteską, a i plenery prezentują się nad wyraz okazale. Jeżeli więc nie wiesz co oglądać, nudzisz się i bezczynnie wałęsasz po domu, to dla zabicia czasu na pewno możesz sięgnąć po Pterodaktyle skoro one tyle milionów lat przeżyły w skalnych czeluściach i w całkiem niezłej formie powróciły na ziemie, to i ty przeżyjesz te 90 minut przed telewizorem.
|
|
|
|
[02.02] 18:05 |
|
[02.02] 19:29 |
|
|
[02.02] 19:39 |
|
m2222
|
szukam 1 odcinka serialu M jak miłość może ktoś ma niech zapoda co kolwiek jakiś format czy link do torentu -z góry wielkie dzieki
|
|
|
|
|
[02.02] 21:05 |
|
[02.02] 21:23 |
|
|
[02.02] 23:07 |
|