joanna666 (08.03.27 20:28):
sonyana (08.03.27 08:21):
Tu jest pełny spis filmów jakie posiadam, spora część już była na tej stronie. Ale gdyby ktoś coś chciał linki któregoś (a z pewnością tacy są) to pisać.
Tych filmów jeszcze nie sprawdzałam:
Bunty i Bubli, The Namesake Imiennik , Jab We Met, Fanaa / Unicestwienie, My Bollywood Bride, Good Boy Bad Boy, Khanna & Iyer, Polowanie na druhny - Lektor PL, Eklavya - The Royal Guard, Bride & Prejudice - Duma i uprzedzenie [PL], Vivah (bollywood) bez napisów, Podrywacze / Garam Masala Lektor PL,Rebeliant/Rising: Ballad of Mangal Pandey Lektor PL, Duch Aatma lektor pl, Dhan Dhana Dhan Goal, Magia zmysłów PL, Chyba kocham swoją żonę PL, Deewana, Vivah, HASEENA, Saawariya, Delhi Heights, Ganster - A love story, Coś się dzieje, English Babu Desi Mem, Baazigar, Darr, Dil Chahta Hai, Omkara, Dhoom, Dhoom 2, Kroki w Chmurach PL, PaheLi , KARAN ARJUN, NUVVOSTANANTE NENODDANTANA, Main Prem Ki Diwani Hoon, Phir Bhi Dil Hai Hindustani (niemiecki lektor), Paruthi Veeran, Koyla, Humko Deewana Kar Gaye, Black & White, Americanizing Shelley, Bhagam Bhag, Athadu - Poszukiwany / Athadu Lektor PL, Jab We Met / When We Met, Swades, Chup Chup Ke, Pardes, Raju Ban Gaya Gentleman, Kabhi Haan Kabhi Naa, Hum Tumhare Hain Sanam, Baadshah, Chamatkar, Baadshah, Duplicate, Maya Memsaab- Hindi Movie Direct Download, Chak De Yaara With Shahrukh Khan
Te już mam i wszystko gra (jeśli chodzi o napisy to trzeba albo pytać albo szukać- pomogę):
Army, Chalte Chalte, One 2 Ka 4, Serce jest szalone, Dil Se, The inner world of srk, Chaahat, Gdyby jutra nie było, Nigdy nie mów żegnaj, Asoka Wielki, Don, Podkręć jak Beckham Lektor PL, O dwóch takich co poszli w miasto LEKTOR PL, Jestem przy tobie Lektor PL, Serce ze złota lektor pl, Chak De India, Devdas, Veer Zaara, Monsoon Wedding - Monsunowe wesele [PL], Om shanti om, Mohabbatein
a ja poprosze "Don"
Witaj. poproszę o linki do filmów : DARR , Dil chahta hai oraz napisy do Chak de Yaara i Tne inner world. Z góry bardzo Ci dziękuję !!!!!
entuzjastka