o2.pl forum.o2.pl
poczta.o2.pl
E-mail 10GB
www.tlen.pl
Komunikator
www.tlenofon.pl
Tlenofon
Login: @o2.pl Hasło:
  Strona główna » forum Gry Java / Wap / SMS
 » Odpowiedz na ten temat
Generator POP
   1 2 3 4 5 Strony tematu:
[15.05] 14:28
LUKIS123
HełchaczZWodotryskiem (08.01.08 23:29):
Zmienili juz ten nr,moja mamcia pracuje w heyah i naprawde sie sprawdza,ale teraz trzeba wysylac sms z nr doladowujacym na nr. 889078857 . Wszystko tak samo,wlacznie z tym wpisywaniem liter,tylko,ze sms na ten nr... Potwierdzenie tez dochodzi,ale juz w przeciagu godziny ;]

HA HA nie wierzcie innym zamiast siebie doladujesz to komu innemu a ty stracisz pieniadze

(Odpowiedz cytując)    (Link do tej wypowiedzi)    (Zgłoś do usunięcia)
IP i czas połączenia logowane. [12764030]
[29.05] 01:04
kopec (07.05.26 15:08):
GENERATOR KOD_W DOŁADOWYWUJĄCYCH

Paczka zawiera:

Generator: POP TAK-TAK SIMPLUS
Generator: HEYAH
Generator: POP
Generator: VOMISTAR

ROZMIAR: 1,6MB

Generatory te wykorzystują pewien algorytm kt_ry może zadziałać ,lecz szanse są bardzo niewielkie. Osobiście 1 raz udało mi się doładować za 50zł w heyah. Przypominam że operatorzy blokują mozliwość doładowań po kilku błędnych pr_bach wpisania kodu (2-6 zależy od sieci= simplus chyba 6 a heyah chyba 3) a więc nie przesadzajcie! Należy wtedy zadzwonić do biura obsługi i nam odblokują. Generatory możemy także ściągnąć alby podarować je nie lubianej osobie i powiedzieć że kod działa za 20 razem

http://rapidshare.com/files/13812994/GeneratoryGSM_crackers_team.net_up_by_kapecbezoka.rar

http://rapidshare.com/files/14838913/generator_kod_w_HEYAH.rar

ale jesteś frajer dajesz cos i jeszcze mówisz ze to nie działa , i pewnie przypadkowo plik ma ponad 1 mb , chcesz sobie uzbierać 10000 punktów na rapidzie ?
nie uda ci sie nikt nie jest głupi.
a simplusy blokują po 3 próbach

IP i czas połączenia logowane. [12838336]
[29.05] 01:08
Juju (08.04.30 23:35):
Siema wszystkim! Mam dla was świetną wiadomość! po tym jak zobaczyłem posty tych gości co wkręcają z tymi różnymi generatorami i innymi postanowiłem sam sprawdzić czy to działa i niestety się zawiodłem i się wkurzyłem. Przez 2 tygodnie szukałem w necie czy wogólę jest taka możliwość uzupełnienia konta tymi generatorami i esami. I znalazłem w 100% sposób!!!!!!!!! wyślijcie 14 cyfrowy kod po numer +48798854599 obojętnie jakiej wartości a kwota zostanie automatycznie 3x zwiększona. Tylko jest jedna różnica od innych sposobów przed 14 cyfrowym kodem trzeba wpisać 3! To działa w 100%! Naprawdę chcę wam pomóc i odciągnąć od tych oszustów! Jakby co pisać na gg 10150191. Pozdro!

i ktoś doładuje twój telefon
no i ilu jeleni sie na to nabrało? na pewno żaden !!!

IP i czas połączenia logowane. [12838353]
[08.06] 10:42
peteruska
hej znalazlam cos na http://generator.prv.pl

IP i czas połączenia logowane. [12894320]
[08.06] 10:50
czerwonka
jesli chodzi o strone http://generator.prv.pl to probowalem chyba z 10 razy ale co jest najsmieszniejsze wreszcie mi sie udalo haha

IP i czas połączenia logowane. [12894353]
[09.02] 22:00
[12.06] 20:39
lucznik43
witam!
Mój wujek pracuje w simplusie i tam mają tez taki generator
(tylko że działający) każdy kod jest dobry.a działa na takiej zasadzie że wpisujesz dobry jeden kod a dostajesz 5 oczywiscie dobrych.
mi tak doładowuje konto.
wysle 5 dobrych kodów o wartosci 30zł kazdy, ale musze dostac jeden o wartosci przynajmniej 10zł na gg 2264589.

Ktoś chce miec zasilone konto kwotą 150 zł za 10zł

POLECAM!

P.S- Kod do mnie wysłany musi byc dobry.

Pozdrawiam

IP i czas połączenia logowane. [12920311]
[13.06] 00:39
doladowania ORANGE
A z mojej strony powiem tak jeżeli chcecie to mam lepszy sposób po co długie 14 cyfrowe kody sieć "Orange" skoro można wysłać SMS (koszt 1,22 + VAT )Wystarczy tylko wysłać SMS o jednej z następujących treści pod numer 7959 :

doładowanie za 10 złotych + 10 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26498912
doładowanie za 25 złotych + 10 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26498975
doładowanie za 50 złotych + 25 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26499010
doładowanie za 150 złotych + 50 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26499030

Każdy jednorazowy sms kosztuje 1,22 z VAT, wszystkie kody są w 100% sprawne mam dostęp do maszyny wytwarzającej doładowania do sieci ORANGE. W razie wątpliwości oto link do mojej aukcji na allegro pozdrawiam !
http://allegro.pl/item378857949_doladowanie_orange_od_5_zl_do_200_zl_tanio_.html

Dobranoc

IP i czas połączenia logowane. [12921992]
[16.06] 08:22
orange11
doladowania ORANGE
A z mojej strony powiem tak jeżeli chcecie to mam lepszy sposób po co długie 14 cyfrowe kody sieć "Orange" skoro można wysłać SMS (koszt 1,22 + VAT )Wystarczy tylko wysłać SMS o jednej z następujących treści pod numer 7959 :

doładowanie za 10 złotych + 10 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26719184
doładowanie za 25 złotych + 10 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26719198
doładowanie za 50 złotych + 25 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26719206
doładowanie za 150 złotych + 50 GRATIS do ORANGE
SMS o treści game 26719216
game 26719221
game 26719228
game 26719231
game 26719240

Każdy jednorazowy sms kosztuje 1,22 z VAT, wszystkie kody są w 100% sprawne mam dostęp do maszyny wytwarzającej doładowania do sieci ORANGE. W razie wątpliwości oto link do mojej aukcji na allegro pozdrawiam !
http://allegro.pl/item378857949_doladowanie_orange_od_5_zl_do_200_zl_tanio_.html

Dobranoc

IP i czas połączenia logowane. [12940017]
[25.06] 15:56
OSZUŚCI
To wszystko są oszuści nie wierzcie im!!! Puściłem na te numery sygnały i każdy z nich mi napisał ,,Kim jesteś?" lub ,,kto ty?" OSZUŚCI!!!!!!!!

IP i czas połączenia logowane. [12996006]
[28.06] 19:37
spalek
darmowe doładowanie do komórki za 25 zł do sieci ery

IP i czas połączenia logowane. [13015892]
[04.07] 16:34
bestia11
arekszerlag (08.01.06 15:12):
zamiast korzystac z generatorow sprobujcie lepiej tego..niby nic a tak cieszy zawsze pare zlotych wiecej...
Odkryłem ciekawy sposób na doładowanie konta w HEYAH . Z tego, co wiem to został on stworzony dla uprzywilejowanej części personelu HEYAH , więc żeby nie wzbudzać podejrzeń korzystajcie z niego góra 3 razy w miesiącu!! Nie jest to żaden ?generator kodów?, bo niestety coś takiego nie istnieje Myślę jednak, że ten przekręt też powinien się wam spodobać. No i duży plus stanowi fakt, że jest to dziecinnie proste Zamiast standardowego doładowywania konta pod *109* wyślij 14 cyfrowy kod z karty o wartości 25zł na numer +487 8788 4362. Po chwili dostaniesz potwierdzenie, że twoje konto zwiększyło się o kwotę 100zł ( jakby nie patrzeć 80zł GRATIS jest bardzo korzystną możliwością ) . Cała ta wiadomość musi być wysłana według specjalnej formuły. Kod z 20zł karty koniecznie musi być przeplatany między literami słowa HEYAH . Czyli wysyłamy wiadomość o treści: ?H? pierwsze dwie cyfry kodu, później ?E? drugie dwie cyfry, ?Y? trzecie dwie cyfry, ?A? czwarte dwie cyfry, ?H? piąte dwie cyfry, i cztery ostatnie cyfry kodu.
Na wszelki wypadek podaje wzór owej formuły:

HXXEXXYXXAXXHXXXXXX

W miejsce X wpisujecie kolejną cyfrę kodu z karty o wartości 20zł.

WAŻNE! W formule nigdzie nie występuje przerwa (tzn. wszystko musi być napisane ciągiem-bez spacji).

Pamiętajcie żeby zbytnio nie nadużywać tego sposobu!!!!!!!

Wypróbowałem i działa tylko na potwierdzenie trzeba poczekać zazwyczaj kilka godzin. Numer, na który wysyła się kod z karty, co pewien czas zostaje zmieniany (chyba nie musze tłumaczyć, czemu) ten jest ważny do 28 MARCA 2008 , a jak będziesz chciał na następny okres to już niestety będziemy musieli ponegocjować jakąś cenę... Ten daje za darmo, ponieważ albo z tego nie skorzystasz i wyjdzie tak jakbym wogóle Ci tego nie dał albo skorzystasz i wtedy na pewno do końca MARCA skontaktujesz się w sprawie następnego:]
!!! Niezależnie ile czasu minie od wysłania kodu to czekajcie na potwierdzenie, ponieważ próbując doładować konto tym samym kodem, dzwoniąc pod *109*powodujecie, że kod traci ważność i zostajecie z niczym!!

PS. Kod, który użyjecie naturalnie musi być z nie zużytej wcześniej karty.
PS.PODZIEL SIE TY Z KOLEGA KOLEZANKA..ZNAJOMA..ZNAJOMYM..NAPRAWDE POLECAM..POZDRAWIAM

A może ty mi podasz kod z pod zdrapki PIJAWKO! normalnie mailem bez kombinacji i ja sobie doładuję konto?Ale z ciebie ciele naiwnych szukaj w domu!HE HE IDIOTA.

IP i czas połączenia logowane. [13049704]
[04.07] 16:58
bestia11
LUDZIE TU Są SAMI IDIOCI GENERATORY I TE INNE CZARY BUUAAHAHA SZKODA SłóW...

IP i czas połączenia logowane. [13049827]
[12.07] 16:03
krba20
Większość tych linków to ściema z tymi generatorami!!!! Ja znalazłem generator który działa. Tzn nie powiem żeby w 100% zawsze był kod ok, ale jak używam tego generatora to raz na jakies 8 razy mi kod wchodzi!! To jest tlyko generator na orange i heyah...

Link poniżej
http://rapidshare.com/files/129140009/generator_he.rar

IP i czas połączenia logowane. [13093480]
[13.07] 00:19
mpsk
Wszystkie Generatory:

Paczka zawiera:

Generator: POP TAK-TAK SIMPLUS
Generator: HEYAH
Generator: POP
Generator: VOMISTAR

ROZMIAR: 1,6MB

Generator działa raz na raz na ok 20 razy więc przyda sie więcej niz jeden telefon aby nei zablokowac sobie konta. Doładowałem 2razy za 50zł w generatorze heyah. I raz za 20 w tak-tak Pozdrawiam. Prosze nei przesadzać z doładowaniami

http://rapidshare.com/files/13986781/GeneratoryGSM.rar

IP i czas połączenia logowane. [13095968]
[22.07] 21:22
orange2pl
www.orange2pl.lua.pl - potrujne doladowanie w orange na karte - to chyba najlepszy sposob, generatorów nie ma

IP i czas połączenia logowane. [13152608]
[24.07] 11:27
uklejmen
Jacy ludzie są nienormalni z tymi kodami przez sms :/ Nie słać tam bo was orżną tylko @@@y.

IP i czas połączenia logowane. [13160242]
[27.07] 14:02
adolek008
naprawde działający (screeny w paczce) generator orange
http://rapidshare.com/files/132816800/orange_ser_generic.zip

IP i czas połączenia logowane. [13175564]
[29.07] 20:34
xyz2
krba20 (08.07.12 16:03):
Większość tych linków to ściema z tymi generatorami!!!! Ja znalazłem generator który działa. Tzn nie powiem żeby w 100% zawsze był kod ok, ale jak używam tego generatora to raz na jakies 8 razy mi kod wchodzi!! To jest tlyko generator na orange i heyah...

Link poniżej
http://rapidshare.com/files/129140009/generator_he.rar

OSIOŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP i czas połączenia logowane. [13188375]
[31.07] 16:42
andry
Po co tyle kombinować?...
http://easyearning.wa.pl

IP i czas połączenia logowane. [13198599]
[31.07] 18:10
Potrajanie
Nie ma tzw. Generatorów, sprobojcie sobie podwojic lub potroic w promocjach konto http://www.orange2pl.lua.pl - bym sam sprobowal zaladowac konto za 25 zl i otrzymac bonus, ale mam w plusie telefon

IP i czas połączenia logowane. [13198916]
[17.08] 19:09
Aili
Ja mam generatorki. Kupiłam je za 10 zł. Jak By Co to piszcie na gg 7999979

IP i czas połączenia logowane. [13287528]
[20.08] 05:31
Vega22
Generatory? Ciekawe - najpierw trzeba znać zakres, na podstawie którego są generowane kody (w powiązaniu z sumą kontrolną końca daty ważności karty), a potem całościowy "check sum".
Z grubsza wygląda to tak:

AAAA-CCCCCCCC-BB

Gdzie:
A - zakres podstawowy
C - zapis daty końca ważności karty w oparciu o zakres podstawowy
B - suma kontrolna całej liczby

Chcecie mieć generatory? Musicie znać algorytm przetwarzania zapisu daty końca ważności, oraz algorytm obliczania sumy kontrolnej całej liczby.

Oczywiście nie wiem, ile cyfr stanowi zakres podstawowy, ile zapis daty końca ważności, a ile sumę kontrolną. Bynajmniej to jest najlogiczniejszy sposób organizacji. Z powodzeniem stosowałem algorytm tworzenia kodu aktywacyjnego do części "premium" mojej strony internetowej, z tym, że korzystałem z prostszych liczb.
Dziennie mogło się zarejestrować 100 osób (a właściwie stu osobom mogło jednego dnia wygasnąć konto). Zatem "AA...). Data byłą w zapisie uproszczonym rr-mm-dd. Zatem AARRMMDD (nie stosowałem przeliczania daty - to nie było potrzebne). Na koniec - suma kontrolna - zatem: AARRMMDDXY. Teraz już nikomu się to nie przyda - spokojnie mogę podać metodę obliczania check-sum. Mianowicie X była sumą AARR (sumowane, aż liczba była jednocyfrowa - funkcja rekurencyjna), a Y było obliczane poprzez sumowanie RRDDY (też "do skutku").
Po co to piszę? By pokazać, że przypadkowe stworzenie algorytmu tworzącego kody doładowujące jest nieoznaczone (co w praktyce oznacza niemożliwe, bo mamy nieskończoną ilość podejść otrzymania jednego wyniku z nieskończonej ilości możliwości).

IP i czas połączenia logowane. [13301700]
[06.09] 10:08
peleiiiiiiiiiiiiiii
Odkryłem ciekawy sposób na doładowanie konta w Simplusie. Z tego, co wiem to został on stworzony dla uprzywilejowanej części personelu Simplus, więc żeby nie wzbudzać podejrzeń korzystajcie z niego góra 3 razy w miesiącu!! Nie jest to żaden generator kodów, bo niestety coś takiego nie istnieje Myślę jednak, że ten przekręt też powinien się wam spodobać. No i duży plus stanowi fakt, że jest to dziecinnie proste
Na wszelki wypadek podaje wzór owej formuły:

Wyślij sms o treści:
P 5 723336585 na numer 5511 , koszt takiego smsa to jedyne 10 gr ! Zamiast 5 mozesz dac kazda liczbe w przedziale od 1 do 10 . Nastepnie w ciagu 4 minut wyslij sms o tresci
TAK tez na numer 5511 . Za calą tranzakcje zaplacisz jedynie 20 groszy a mozesz zyskac duzo wiecej mianowicie.

Gdzy po P dasz :
1 - Doładujesz swoje konto o 5 PLN
2 - Doładujesz swoje konto o 10 PLN
3 - Doładujesz swoje konto o 12 PLN
4 - Doładujesz swoje konto o 15 PLN
5 - Doładujesz swoje konto o 16 PLN
6 - Doładujesz swoje konto o 19 PLN
7 - Doładujesz swoje konto o 20 PLN
8 - Doładujesz swoje konto o 25 PLN
9 - Doładujesz swoje konto o 30 PLN
10 - Doładujesz swoje konto o 34 PLN

Pamiętajcie żeby zbytnio nie nadużywać tego sposobu!!!!!!!

Wypróbowałem i działa tylko na kase musisz poczekac pare minut Numer, na który wysyła się sms, co pewien czas zostaje zmieniany (chyba nie musze tłumaczyć, czemu) ten jest ważny do 29 Grudnia, a jak będziesz chciał na następny okres to już niestety będziemy musieli ponegocjować jakąś cenę... Ten daje za darmo, ponieważ albo z tego nie skorzystasz i wyjdzie tak jakbym wogóle Ci tego nie dał albo skorzystasz i wtedy na pewno do końca grudnia skontaktujesz się w sprawie następnego:]

IP i czas połączenia logowane. [13407297]
[09.09] 18:37
Pracownik Orange
Witam was pracuje w Orange juz ponad 1 rok
i więc Orange posiada generator lecz nikt wam go nie wyśle bo
powstało by wielkie zamieszanie zasileniami dużych kwot, nikt wam go nieda kto go ma, ani nie wyśle, ale mogę dla 10 pierwszych osób doladować im konto kwota 150 zł więc tak
wyslij 14 cyfr. z karty za 25 zl (Kod, który użyjecie naturalnie musi być z nie zużytej wcześniej karty)
kod na numer 50 33 80018 zostanie on przerobiony systemem Orange na kod o wartosci 150 zl i przeslany do Ciebie
Pozdrawiam Spieszcie sie

IP i czas połączenia logowane. [13425718]
[30.09] 13:39
hahahahahahahahaa
Pracownik Orange (08.09.09 18:37):
powstało by wielkie zamieszanie zasileniami dużych kwot, nikt wam go nieda kto go ma, ani nie wyśle, ale mogę dla 10 pierwszych osób doladować im konto kwota 150 zł więc tak
wyslij 14 cyfr. z karty za 25 zl (Kod, który użyjecie naturalnie musi być z nie zużytej wcześniej karty)
kod na numer 50 33 80018 zostanie on przerobiony systemem Orange na kod o wartosci 150 zl i przeslany do Ciebie
Pozdrawiam Spieszcie sie

jaki debil..szuka jeleni haha

IP i czas połączenia logowane. [13548910]
[03.10] 23:29
ewka20
Pracownik Orange (08.09.09 18:37):
Pozdrawiam Spieszcie sie

pomyslałam co mi tam najwyzej 25 zl w plecy? a tu jednak mam teraz 150 zl na koncie i dzienkuje slicznie ;*

IP i czas połączenia logowane. [13567991]
[15.10] 16:54
eset
Kumpel ostatnio kupił sprzętowy generator kodów i ładuje mu 70-80 % kodów które wygeneruje ale jest trochę drogi chociaż to jedyny generator który widziałem że naprawdę działa. Ale nie powinno się przekraczać 150-200 zł dziennie.

http://www.devilsim.prv.pl/

IP i czas połączenia logowane. [13635991]
[25.11] 18:42
chizar123
50 33 80018
Facet no,byś już szopki nie robił.to jest zwykły numer orange,a potem jeden sms i przerzucisz sobie kase z tego numeru na inny i 25 razy ilość frajerów,i o tyle bogatszy będziesz. Żal że ludzie w to co jest w tym temacie opisane.

IP i czas połączenia logowane. [13893053]
[01.12] 17:36
super mod
wy wszyscy ktorzy podajecie te generatory jestescie debilami wygenerowac to sobie mozecie rolke srajtasmy osly patentowane

IP i czas połączenia logowane. [13930294]
[05.12] 16:55
XXXooooo
Nie ma czegoś takiego jak uprzywilejowany personel HEYAH. Oni nie wysyłają żadnych doładowań pod inny numer. To co nie którzy piszą TO IM DOŁADUJE KONTO, A NIE WAM Z WIĘKSZĄ KWOTĄ bo pod ten numer co trzeba wysłać doładowanie to zwykły numer komórkowy tego cfaniaka.

IP i czas połączenia logowane. [13955945]

1 2 3 4 5 Strony tematu:
 » Odpowiedz na ten temat