|
|
[09.04] 21:49 |
|
Blackswan
|
potrzebuje mesmera z alanem rickmanem i moje wlasne prywatne idaho van santa.dzieki z gory za pomoc
"...Życie moje ukazało mi się
w postaci rozgałęzionegto drzewa figowego,
tak jak w tamtym opowiadaniu. Na każdej
gałęzi wisiała dojrzała fioletowa figa, symbol jednej
z czekających mnie w życiu szans...
...jedna z tych fig reprezentowała
złoty medal olimpijski za wioślarstwo.
Na drzewie było jeszcze wiele dojrzałych owoców,
których symboliki nie zdołałam odszyfrować.
Wyobrażałam sobie, że siedzę na tym drzewie
i umieram z głodu, ponieważ nie mogę w żaden sposób
zdecydować się na to, którą figę zerwać. Miałam
ochotę na wszystkie, na absolutnie każdą
z tych fig z osobna, ale zerwanie jednej oznaczało
automatycznie rezygnację z pozostałych,
więc siedziałam, aż figi zaczęły się marszczyć,
czernieć i jedna za drugą spadały na ziemię..."
Sylvia Plath "Szklany klosz"
|
|
|
|
|
[09.04] 22:04 |
|
Jarekziel
|
Szukam filmu o austryjackiej cesarzowej Sissi(1955) całej trylogii z polskim lektorem najlepiej na rapidshera.
|
|
|
|
|
[09.04] 22:30 |
|
bartoolinio
|
ej jak o coś prosicie to dajcie jakiś film w zamian, bo przeciez tu same prosby są, ja probuje coś szukac dla kazdego ale nie nadązam... i tak sie duzo udzieliłem,
nyka jak dasz jakiś film to moze sie znajdzie nie kłam kochanie!!
|
|
|
|
[10.04] 20:58 |
|
nynka89
|
|
bartoolinio (08.04.09 22:30):
ej jak o coś prosicie to dajcie jakiś film w zamian, bo przeciez tu same prosby są, ja probuje coś szukac dla kazdego ale nie nadązam... i tak sie duzo udzieliłem,
nyka jak dasz jakiś film to moze sie znajdzie nie kłam kochanie!!
po pierwsze jestem nynka a nie nyka to tak na przyszlosc po drugie prosze o film dlatego ze moj komputer robi co mu sie podoba gdy chce jakis film sciagnac to sciaga mi muzyke zamiast filmu zaczyna mne i to wkurzac moj brat tez niewie dlaczego tak jest moze mam zly program do sciagania filmow przepraszam gdybym cos mogla sciagnac napewno bym wrzucila
|
|
|
|
|
[12.04] 11:28 |
|
KEMPA
|
szykam lilmy takie jak lejdis, ps kocham cie i nie klam kochanie i nie ma nigdzie na stonach net
|
|
|
|
|
[09.02] 21:14 |
|
|
[13.04] 01:33 |
|
bartoolinio
|
[05.03] 22:00
bartoolinio
heej wszystkim czy ma ktoś może : Lejdis albo mała wielka miłość. jesli ktoś bedzie miec to prosze dajcie !
Ja zostawiam film chyba dostatnio w kinach leciał PS KOCHAM CIE czyli PS I LOVE YOU:
downloads: http://rapidshare.com/files/86990585/PS_I_Love_You.luk.peb.pl.part1.rar http://rapidshare.com/files/86996897/PS_I_Love_You.luk.peb.pl.part2.rar http://rapidshare.com/files/87001982/PS_I_Love_You.luk.peb.pl.part3.rar http://rapidshare.com/files/87007452/PS_I_Love_You.luk.peb.pl.part4.rar http://rapidshare.com/files/87012975/PS_I_Love_You.luk.peb.pl.part5.rar http://rapidshare.com/files/87018720/PS_I_Love_You.luk.peb.pl.part6.rar http://rapidshare.com/files/87024412/PS_I_Love_You.luk.peb.pl.part7.rar
informacje:
P.S., I Love You (USA, 2007)
Komedia/Dramat
Reżyseria: Richard LaGravenese
Scenariusz: Richard LaGravenese, Steven Rogers
Na podstawie książki: Cecelia Ahern
opis:
Holly Kennedy (Hilary Swank) jest piękną i inteligentną młodą kobietą, w dodatku żyjącą w szczęśliwym związku z miłością swego życia, zabawnym i impulsywnym Irlandczykiem, Gerrym (Gerard Butler). Kiedy niespodziewanie Gerry umiera, życie uchodzi także z Holly. Jedynym człowiekiem, który może jej pomóc, jest ten, którego już nie ma. Nikt bowiem nie znał Holly tak dobrze, jak mąż. Wiedząc to, Gerry opracował przed śmiercią niezwykły plan. Napisał serię listów, które będą prowadzić Holly, nie tylko pomagając przezwyciężyć smutek, ale i odkryć samą siebie.
Pierwsza wiadomość dociera do Holly w dniu jej 30.urodzin, w formie tortu urodzinowego oraz taśmy z nagraną wiadomością od Gerryr17;ego, który zachęca ją, żeby wyszła się zabawić z koleżankami. Kolejne miesiące przyniosą następne, dostarczane w najdziwniejszy sposób listy od męża, w których namawia ją do podjęcia nowych wyzwań, a każdy list kończy dopiskiem PS Kocham Cię.
Mama (Kathy Bates) i przyjaciółki: Denise (Lisa Kudrow) i Sharon (Gina Gershon) niepokoją się, że wiadomości od Gerryr17;ego cofają Holly do przeszłości. Nie zdają sobie sprawy, że każdy list popycha młodą wdowę ku nowemu życiu. Kierowana wskazówkami męża, Holly wyrusza w ekscytującą, wzruszającą, a nierzadko komiczną drogę do samopoznania i odnalezienia się w nowej rzeczywistości.
Jak nie możesz znaleźć KEMPA Ps I love you= Ps kocham cie jak ja dałem na forum już jakiś czas temu, najpierw zajrzyj wstecz forum zanim napiszesz!!
|
|
|
|
|
[13.04] 01:43 |
|
|
[13.04] 09:37 |
|
monikus
|
założyłam konto na tym chomiku ale nie potraie szukać...
|
|
|
|
[13.04] 15:26 |
|
Blackswan
|
ja tyz mam chomika jak twoj sie nazywa?? taki gostek zrobil przegladarke do chomikow a to jej adres http://www.google.com/coop/cse to nie takie trudnne pozdr
"...Życie moje ukazało mi się
w postaci rozgałęzionegto drzewa figowego,
tak jak w tamtym opowiadaniu. Na każdej
gałęzi wisiała dojrzała fioletowa figa, symbol jednej
z czekających mnie w życiu szans...
...jedna z tych fig reprezentowała
złoty medal olimpijski za wioślarstwo.
Na drzewie było jeszcze wiele dojrzałych owoców,
których symboliki nie zdołałam odszyfrować.
Wyobrażałam sobie, że siedzę na tym drzewie
i umieram z głodu, ponieważ nie mogę w żaden sposób
zdecydować się na to, którą figę zerwać. Miałam
ochotę na wszystkie, na absolutnie każdą
z tych fig z osobna, ale zerwanie jednej oznaczało
automatycznie rezygnację z pozostałych,
więc siedziałam, aż figi zaczęły się marszczyć,
czernieć i jedna za drugą spadały na ziemię..."
Sylvia Plath "Szklany klosz"
|
|
|
|
|
[13.04] 16:31 |
|
mooniia.mooniia
|
Szukam filmu pt. Doktor Judym z 1975 r. w reżyserii W. Haupe. Pomożecie?
|
|
|
|
|
[15.04] 02:58 |
|
SzukamNieKlamKochanie
|
nie kłam kochanie, to jest tylko "step up 2"...
|
|
|
|
|
[15.04] 09:32 |
|
|
[16.04] 11:18 |
|
Aniasexi19
|
Szukam filmu Lejdis, Mała wielka miłość, Jeszcze raz, Rozmowy nocą! Z góry dzięki za linki! Buźka
|
|
|
|
|
[16.04] 21:58 |
|
Lady Lena
|
Witam! Otóż szukam filmu "The Mist" ( u nas "Mgła"). Poprosiłabym o mniej tych części np. tylko 4 albo na jakimś innym hoście. Z góry dziękuję
|
|
|
|
[19.04] 23:37 |
|
azja7777777
|
Hejj Bardzo potrzebuje filmu Lejdis czy ma ktoś z Was ?? Jest mi bardzo potrzebny ! z góry dzięki
LEJDISSSS!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
[20.04] 10:16 |
|
|
[20.04] 12:26 |
|
nynus89
|
czyszbym cie zaskoczyla lub cos cie zablokowalo?:>
|
|
|
|
|
[20.04] 13:23 |
|
kkasia123
|
szukam filmu nie kłam kochanie proszę o szybką pomoc
|
|
|
|
|
[21.04] 10:53 |
|
|
[22.04] 11:06 |
|
miłośnik123
|
Czy pomożecie znaleźć film "Miłość i wojna" (In Love and war)?
Dzięki
|
|
|
|
|
[26.04] 18:10 |
|
karas123
|
wszystkie części halloween z lektorem
|
|
|
|
|
[27.04] 09:57 |
|
Jarem18
|
100% legalny sposób na doładowania!!!
Mój dzienny dochód to ponad 1,5 $, które moge przeznaczyc np. na zakup rubinów w gladiatusie, koszt 100 rubinów poprzez paylay wynosi 30 zł, poprzez mój sposób zarabiając 1,5 $ dziennie stac mnie na to po 10 dniach nie wydajac realnej kasy , i nie wychodzic nawet z domu, a co najwazniejsze nie wydajesz zadnej kasy!!!
Ujawniam sposob na samodzielne zarabianie i wydanie zarobionej kasy na wszystko np, na kupienie rubinków w grze gladiatus,metin 2, Travian, Bitefight i wszsytkich innych grach online korzystających poprzez usluge paypal.
Oto co musisz zrobić:
Jeśli chcesz darmowe kamienie piekielne do gry bitefight,rubiny do gladiatusa,tygrysy do metal damage. Smocze monety do metin2 w 100% legalnie wejdź na www.paypal.pl i założ konto osobiste.
Gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać więc wciskamy anuluj.
Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłanym przez paypal.pl na maila.
następnie zarejestruj się na "BUX.TO" wklejając do przeglądarki http://bux.to/?r=Jacek8912345 i wciskając register
jak sie rejestrujesz przez ten link to dostajesz na start 0.20$
1.Rejestracja na http://bux.to/?r=Jacek8912345
* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Twój login
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila
* AlertPay E-mail Address For Payments:- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejstracji się na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz. np. Poland
*Referrer (if any)- proszę o wpisanie Jacek8912345 , podając mój nick dostajesz 0,20$ na start
* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
* Security code- przepisujesz te cyferki co są obok
Jak wszystko dobrze wpisałeś to powinienes się zarejestrowac?
2.Logowanie się:
Username (Twoja nazwa):
Password (Hasło):
Security Code: (Kod zabezpieczający który widzisz na obrazku)
Teraz, krótki opis jak zarabiać:
1. Wchodzisz w ,,Surf Ads"
2. Wciskasz na te napisy reklamy gdzie po lewej sa cyferki tylko te reklamy mozna aktywowac raz na dobe
3. Czekasz czas ktory jest odliczny w lewym rogu.Kiedy pojawi się w lewym górnym rogu napis
,,Done z zielonym ślaczkiem" jest ok , a jak z krzyżykiem to coś źle zrobiłeś (sprawdź czy jesteś zalogowany)jak znowu jest czerwony znaczek to sie zaloguj jeszcze raz
4. Każdą reklamę musisz uruchamiać osobno, bo inaczej nie działa
5. jak pisze ,,No Current Ads"- to znaczy, że nie możesz na to kliknąć bo nic nie ma z tych reklam
A teraz jak chcesz sprawdzić statystyki, to masz podane po polsku przeze Mnie.
Your Statistics- Twoje statystyki
# of Website Visits- odwiedzone strony (reklamy-> to za co nam płacą) podane jest tu ilość.
6
Your Referral Statistics- ile razy zostały otwarte strony przez toich referatów
# of Referrals (view)- ile masz referentów(im wiecej tym masz wiecej kasy)
0
# of Referral Website Visits- ilość reklam przez nich zobaczonych (Cię to nie dotyczy)
0
Bonus Statistics (bonus kasy, dali Ci darmowo 9 centów)
# from Bonus
0.09
Balance Information
Account Balance (cashout)- ile kasy już masz (masz 15 centów)
$ 0.1500
Total Amount Paid-ile kasy wypłaciłeś
$ 0.0000
Cashout- wyjmujesz wypłatę.
|
|
|
|
|
[27.04] 14:44 |
|
asi_ulka
|
Szukam odcinków serialu Dekalog. Byłabym bardzo wdzięczna za podanie linków.
|
|
|
|
|
[27.04] 14:48 |
kris001992
pawel1992-16@tlen.pl |
Szukam filmu 39 i pół
|
|
|