o2.pl forum.o2.pl
poczta.o2.pl
E-mail 10GB
www.tlen.pl
Komunikator
www.tlenofon.pl
Tlenofon
Login: @o2.pl Hasło:
  Strona główna» forum Pomoc i porady
 » Odpowiedz na ten temat
eurogsm.de -= porada!
    1 2 3   » 22 Strony tematu:
[20.05] 16:02
Jacakass
ello...wie ktoś może czywww.eurogsm.de/polska to prawdziwa firma i 3można zamóić tam telefon który rzeczywiscie zamawiamy? pytam, sie bo fajne tam są komórki za małą cene no i nie wiem czy opłaca mi sie zamówic tam coś, bo nei chce na darmo kasy zepsuć...plis o jakieś info

(Zgłoś do usunięcia)
IP i czas połączenia logowane.
[24.05] 02:01
Marica
kupiłam w zeszłym tygodniu sony PSP w promocji bez vatu, taniej o 22% niż w innych sklepach. Jak będę miała kasę w czerwcu to kupię SE W800i

(Odpowiedz cytując)    (Link do tej wypowiedzi)    (Zgłoś do usunięcia)
IP i czas połączenia logowane. [7114141]
[27.05] 13:17
Pablon
kupilem k700 cena lepsza nisz na alegro
dziekoowa za adres sklepu!!

IP i czas połączenia logowane. [7147406]
[29.05] 16:04
maxio33
Wszyscy piszecie że kupiliście, a towar otrzymaliście??

IP i czas połączenia logowane. [7167390]
[30.05] 02:39
Pablon
dostaleh poczta paczka szla jeden dzien

IP i czas połączenia logowane. [7173866]
[30.07] 07:18
[30.05] 12:17
johny22222
Ja zamówiłem olympusa 17.05 i do dzisiaj nic nie doszło,
próby kontaktu ze sklepem kończą się niepowodzeniem,
zgłaszam sprawę policji.

IP i czas połączenia logowane. [7175695]
[30.05] 13:49
hakun
ja rozniez mam problem. Zamowilem 17 a 18stego dostalem amaila ze wyslano paczke....niestety do dzisiaj nie doszla....

IP i czas połączenia logowane. [7176472]
[30.05] 17:34
piotr_c
Witam.

Bylem w lubawce, a potem na policji.
pod tym adresem mieszka starsza pani.
na policji powiedzieli mi ze ta sprawa od dawna zajmuje sie prokuratura, ale efektow cos nie widac.

jezeli ktos niewierzy prosze zadzwonic do komendy policji w lubawce.
posiadam tez fotografie miejsca w ktorym znajduje sie ten sklep.
naszczescie kasy im nie wplacilem.

pozdrawiam tych pi** baranow, co ponoc juz troche kasy zgarneli.

IP i czas połączenia logowane. [7178732]
[30.05] 23:06
SS77
No No a zrobiłem zakupy na prawie 2tys. tlko jeszcze nie wpłaciłem, sprawdzę te firme i jak cos się dowiem to dam znać.

Scirocco

IP i czas połączenia logowane. [7182267]
[31.05] 02:52
Jurek.
ja zamawiałem canona 18, 22 dostałem informację że jest wysłane a dopiero wczoraj we wtorek 30 doszło i okazało się że wysłane było przedwczoraj w poniedziałek 29! Nie ładnie tak ściemniać z wysyłką! Ten rabat to w nerwach chyba zapłaciłem.

IP i czas połączenia logowane. [7183377]
[31.05] 10:11
bet
Jurek. (06.05.31 02:52):
ja zamawiałem canona 18, 22 dostałem informację że jest wysłane a dopiero wczoraj we wtorek 30 doszło i okazało się że wysłane było przedwczoraj w poniedziałek 29! Nie ładnie tak ściemniać z wysyłką! Ten rabat to w nerwach chyba zapłaciłem.

Witam!
ale dostales towar????Jestes miodem na moje serce. ja czekam na telefon, od dwoch dni ,probuje sie z nimi bezskutecznie skontaktowac. telefony nieodpowidaja, meila dostalam wczoraj przed 23.00,ze zmienili moj status na wyslane. Mam nadzieje,ze dotrze do mnie i nie wiem jak wytrzymam tydzien , skoro robia tak jak mowisz... Ale lepiej pozno niz wcale..

IP i czas połączenia logowane. [7184111]
[31.05] 12:55
piotr_c
Witam

za pobraniem moze wysylaja, ale pod tym adresem nie zadnego salonu !
bylem, widzialem, sfotografowalem!
zreszta robta co chceta ja tylko ostrzegam, nikogo nie chce oskarzac o kradziez bo to nie ja jestem od tego.
na policji powiedziano mi ze taka firma nie istnieje!
chyba nie ma problemu zadzwonic na policje w lubawce ?

jest jeszcze jedna mozliwosc,
sa 2 takie same ulice w lubawce a na policji klamia

pozdrawiam.

IP i czas połączenia logowane. [7185357]
[31.05] 13:06
hakun
Jurku zazdroszcze....troche mnie pocieszyles mimo lekkiej roznicy czasowej...18 a tu 31 juz i nadal nic...jak cos przyjdzie odrazu napisze...ale wlasnie byle by przyszlo...

ps. fajnie ze niektorym odpisuja chociaz..ja z nimi nie mam zadnego kontaktu...nieodbieraja i nieodpisuja.

IP i czas połączenia logowane. [7185448]
[31.05] 13:38
BASIULA
DZISIAJ DOSTAŁAM APARAT! ZAMÓWIENIE TAK SAMO ZŁOŻYŁAM 18.05 TEN TERMIN REALIZACJI TO KPINA! MOŻE TO TAKI ŁAŃCUSZEK, NOWI KLIENCI WPŁACAJĄ PIENIĄDZE, ZA KTÓRE ONI KUPUJĄ I WYSYŁAJĄ TOWAR TYM STARYM PONIŻEJ KOSZTÓW ZAKUPU BO CI NOWI SIĘ SKŁADAJĄ? MI JEDNAK ODPOWIADAJĄ NA MAILE ZA KAŻDYM RAZEM.

DO SS77 LEPIEJ NIE RYZYKUJ, ZAOSZCZĘDZISZ 400 ZŁ ALBO STRACISZ 2000. JA BYM WOLAŁA MIEĆ PEWNE W KIESZENI.

IP i czas połączenia logowane. [7185723]
[31.05] 13:53
piotr_c
BASIULA (06.05.31 13:38):
DZISIAJ DOSTAŁAM APARAT! ZAMÓWIENIE TAK SAMO ZŁOŻYŁAM 18.05 TEN TERMIN REALIZACJI TO KPINA! MOŻE TO TAKI ŁAŃCUSZEK, NOWI KLIENCI WPŁACAJĄ PIENIĄDZE, ZA KTÓRE ONI KUPUJĄ I WYSYŁAJĄ TOWAR TYM STARYM PONIŻEJ KOSZTÓW ZAKUPU BO CI NOWI SIĘ SKŁADAJĄ? MI JEDNAK ODPOWIADAJĄ NA MAILE ZA KAŻDYM RAZEM.

DO SS77 LEPIEJ NIE RYZYKUJ, ZAOSZCZĘDZISZ 400 ZŁ ALBO STRACISZ 2000. JA BYM WOLAŁA MIEĆ PEWNE W KIESZENI.

mam prosbe, mozesz mi podac z jakiego adresu przyszla paczka ?

IP i czas połączenia logowane. [7185860]
[31.05] 14:16
EdT
Mi przyszla z tego 58-420 LUBAWKA ul.CELNA 4 moje zamowienie bylo tylko na niecale 120zloty (MP3) ale czekalem tylko 2 dni.

IP i czas połączenia logowane. [7186091]
[31.05] 16:09
bet
Zmienia sie u nich wszystko jak w kalejdoskopie.Na odczepnegop zaznaczyli mi o 23.00,ze towar wyslali, natomiast nic,nie odpowiedzieli na meile, ktorych wyslalam z 10.
Dzisiaj juz nie maja nr komorkowych na stronie. Wczoraj dzwonilam caly dzien, dzisiaj przy jednym nr jest info,ze brak takiego nr,a przy drugim,ze niedostepny. Nie moge sobie darowac,ze nie sprawdzilam wczesniej jakiegos forum. Zastanowilabym sie 10 razy . Licze na to ,ze jest wiecej osob, ktore korzystaly z tego sklepu i towar otrzymaly. W tej chwili bardzo potrzebuje takiego pocieszenia.. 650 zl piechota nie chodzi...Ktos mial racje,ze rabat placi sie nerwami..

IP i czas połączenia logowane. [7187039]
[31.05] 17:01
SS77
Dzwoniłem na komisariat Policji w Lubawce i tam mi powiedzieli że rzeczywiscie są to OSZUŚCI. I w przypadku gdybym dokonał wpłaty powinienem udac się na najbliższy posterunek i zgłosić to. Dziwi mnie jedno, że taki serwis nadal działa i żadne organy walki z przestępczością nie zamkną strony internetowej \"sklepu\".
Telefony w Eurogsm nie odpowiadają - komórki nie istnieją, a na stacjonarnych odzywa sie fax. Bedę jeszcze pisać do Eurogsm i jeśli nie dostanę tego co miałem w koszyku i w tej cenie to zgłoszę próbe wyłudzenia korzyści majątkowych.
Na Numery GG też nie odpowiadają

Scirocco

IP i czas połączenia logowane. [7187426]
[31.05] 17:34
Paweł2
Witam wszystkich. Ja również niestety nie pomyślałem żeby wcześniej poczytać fora internetowe. No i 23 maja złożyłem zamówienie i przesłałem pieniądze. 25 zmieniło status na wysłane, a do dziś paczki nie widać. Telefony i gg nie odpowiadaja ale na maila regularnie ktoś odpowiada że wszystko ok i że już powinna być. Jak to możliwe żeby w państwie \\\"prawa i sprawiedliwości\\\" ktoś od tygodni robił takie przekręty, policja o tym dawno wie i się zajmuje, a strona spokojnie działa i oszukuje kolejnych ludzi bez przeszkód. Przecież to jawny skandal. Sprawa nadaje się do prasy. Przecież mają jego nr konta, na które wpłacane są pieniądze, a i komputer na pewno da się namierzyć (jak w słynnych sprawach z pedofilami w internecie). Brak mi słów.

IP i czas połączenia logowane. [7187763]
[31.05] 17:37
Paweł2
Ha! Dodam jeszcze, że np. rencistę, który rozpowszechniał w internecie dowcipy o kaczkach prokuratura namierzyla i złapała natychmiast.

IP i czas połączenia logowane. [7187789]
[31.05] 17:57
hakun
...rece \"troche\" opadaja...
...ciekawe tylko na jakiej zasadzie to jest ze jedni dostaja paczki a inni...czekaja....

IP i czas połączenia logowane. [7187960]
[31.05] 18:10
anemo
hakun (06.05.31 17:57):
...rece \\\"troche\\\" opadaja...
...ciekawe tylko na jakiej zasadzie to jest ze jedni dostaja paczki a inni...czekaja....

Uważam, że ci co dostaja paczki to osoby ktore prowada ten biznes.
Sam oczekuję na przesyłkę i coraz bardziej uważam że naciąłem się. Jeżeli ją otrzymam nie omieszkam pochwalić sklepu, z podaniem własnych danych. Tymczasem coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że to oszuści.

IP i czas połączenia logowane. [7188078]
[31.05] 18:42
hakun
do konca tego tygodnia czekam (albo nawet nie)a potem to juz tylko komisariat....ciekawe co to tylko da bo w naszym kraju to Panowie z eurogsm pewinie beda mieli slodkie zycie i kupe smiechu

IP i czas połączenia logowane. [7188406]
[31.05] 19:07
trojan3333
Ja dzisiaj bylem w banku wplacic pieniadze na konto co podali, bo zamowilem sobie aparat. Panie w banku jednak powiedzialy mi ze jest to konto prywatne a nie firmowe tak jak podaja i zebym dowiedzial sie o wlasciciela bo inaczej nie przyjma pieniedzy bo sie obawiaja. Wiec powiedzialem ze Ginter Pawlowicz, a Pani z banku na to ze nie ze figuruje inny wlasciciel. Wiec poprosilem zeby sprawdzila Pani czy adres sie zgadza z tym co jest podany na przelewie, a ona twierdzi ze jest zupelnie inny, i nie z Lubawki tylko ze Slaska !!

Nie wiem o co chodzi, wstrzymalem sie z wplaceniem pieniedzy tylko dzieki Paniom z banku ktore mi o tym powiedzialy.

IP i czas połączenia logowane. [7188657]
[31.05] 19:22
Jacakass
OMG, całe szczęście ze najpierw na forum o tym napsiałem...ale qrcze jak przeczytałem te pierwsze posty to miałem od arzu zamówić ale dobzre ze poczekałem jeszcze;] co za kraj, co za ludzie.....n/c;]

IP i czas połączenia logowane. [7188806]
[31.05] 19:33
trojan3333
nie wiem co teraz robic ?

mam aparat w koszyku na stej stronie i co ? wplacic te pieniadze czy nie ? ale jak te konto sie nie zgadza to co mam robic ??

a moze ktos mi powie gdzie moge najtaniej kupic jeszcze telefon samsung z300 ??

IP i czas połączenia logowane. [7188921]
[31.05] 19:57
bet
trojan3333 (06.05.31 19:33):
nie wiem co teraz robic ?

mam aparat w koszyku na stej stronie i co ? wplacic te pieniadze czy nie ? ale jak te konto sie nie zgadza to co mam robic ??

a moze ktos mi powie gdzie moge najtaniej kupic jeszcze telefon samsung z300 ??

nie kupuj!!! lepiej wyjdziesz uczac sie na cudzych bledach niz na swoich, a przynajmniej zaoszczedzisz pare stówek.
Nie moge zrozumiec dlaczego policja sie tym nie zajela skoro jest tyle interwencji? Przeciez oni wystawiaja towar na ale gratka, kupsprzedaj, ebay itp. Nitk tego nie pilnuje? jak dlugo moga tak bezkarnie oszukiwac? Ile ludzi musi starcic kase aby zablokowali im strone czy konto?? Nic nie rozumiem...

IP i czas połączenia logowane. [7189172]
[31.05] 20:07
trojan3333
ja tez nic nie rozumiem, tym bardziej ze ze mna kontakt mieli bardo dobry poprzez email, odpisywali mi na kazdy email i wydawalo sie wszytsko w porzadku, nie sprawdzalem zadnego forum, zaczalem jednak martwic sie po tym co uslyszalem w banku od kasjerek ze dane sie nie zgadzaja z tym co jest podane, a takze ze nie jest to rachunek firmowy tylko prywatny, jakie szczescie ze poszedlem do banku BPH gdzie oni mieli konto i tam mi powiedzieli wszytsko, bo jakbym poszedl gdzie indziej to perzeciez inny bank, czy poczta nie ma wgladu do imienia i nazwiska posiadacza rachunku.

czy ktos mi teraz moze pomoc i znajdzie mi jakis sklep gdzie kupie doysc tanio telefon komorkowy samsung z300 ???

dosyc tanio to ponizej 800 zl, bo juz o tych 560 z z eurogsm.de/polska moge chyba zapomniec i o aparacie cyfrowym takze.

IP i czas połączenia logowane. [7189282]
[31.05] 20:17
bet
Ja mam takie samo pytanie o samsunga D500
Mi tez wydawalo sie wszystko profesjonalnie. zalogowalam sie , przyszlo potwierdzenie, potem ktos zadzwonil ( choc mowil troche niewyraznie) pytal sie, czy ja, to ja i czy na pewno zlozylam zamowienie. potem mnie zapewnil,ze jak otrzymaja pieniadze w poniedzialek to we wtorek bede miala juz telefon. A ja glupia uwierzylam... i pewnie bym czekala dalej gdyby nie fakt,ze chcialam zadzwonic i zamienic telefon na d600 ( tak,tak chcialam im wiecej zaplacic i wtedy zaczelam sie niepokoic i zastanawiac.
Jezeli to konto w bph to moze uda mi sie dowiedziec do kogo nalezy...

IP i czas połączenia logowane. [7189400]
[31.05] 20:26
trojan3333
konto jest na pewno w bph, bylem i sprawdzili mi o powiedzieli zebym sie zastanowil i potrwierdzil dane bo im sie nie zgadza nic, konto nie jest na zadna firme, tylko na osobe prywatna, i ta osoba prywatna nie mieszka w Lubawce, tylko na Slasku !

ja jeszcze sie wstrzymam, bo podobno firma ta dziala w Walbrzychu i jednak wysyla te paczki, jeszcze musze wszysttko spokojnie posprawdzac, prosze wszystkich tutaj o wpisywanie jakis nowych informacji o tej firmie i o tym sklepie.

IP i czas połączenia logowane. [7189503]
[31.05] 21:50
SS77
Widze że co niektórzy bardziej sie przejmuja tym co, gdzie i jak najtaniej kupic, niż tym że tu ludzie zbierali grosz do grosza i zostali oszukani przez Darka & Szczepana.
Jeśli ktoś dostał towar - to jaka była forma zapłaty??? Za pobraniem czy wpłata na konto? Moze za pobraniem można tam kupować.
Pisałem do EuroGSM że chcę przyjechac po towar osobiście i wtedy zapłacić, no i kontak się urwał, już nie odpowiadają. A przecież to jest dla nich jeszcze lepsze rozwiazanie bo nie ponoszą kosztów wysyłki (jeśli naprawdę istnieją).

Scirocco

IP i czas połączenia logowane. [7190553]

1 2 3   » 22 Strony tematu:
 » Odpowiedz na ten temat