| |
|
[10.03] 01:24 |
|
|
[10.03] 14:17 |
|
kirobejtyk
|
Niech ktos odpisze bo robie 2dni juz te cwiczenia ale i tak nie moge dotrwac do konca planu robie tylko 3 i nawet nie wiem czy to pomoze wiec napiscie cos o tych bletach.czy dobre czy nie.
|
|
|
|
|
[10.03] 14:28 |
|
siostra Betaka
|
kirobejtyk (06.03.10 14:17):
Niech ktos odpisze bo robie 2dni juz te cwiczenia ale i tak nie moge dotrwac do konca planu robie tylko 3  i nawet nie wiem czy to pomoze wiec napiscie cos o tych bletach.czy dobre czy nie.
co to za cwiczenia podaj mi je musze ze zaaplikowac mojemu Waldusiowi
|
|
|
|
|
[11.03] 01:26 |
|
|
[12.03] 02:08 |
|
Tasiorex
|
chcesz tabletki? no to ci powiem mi pomagało zawsze extasy polecam dostepne wszedzie przed uzyciem przeczytaj ulotke lub skontaktuj sie z delerem lub oseidlowym ćpunem
Facet Bez Kobiety Jest Jak Ryba Bez Roweru
|
|
|
|
| [22.05] 19:19 |
|
|
[13.11] 10:03 |
|
|
[17.11] 04:25 |
ram-ana-yan
ram-ana-yan@tlen.pl |
Witam wszystkich!!!
Zygmuntx czy moglbys napisac mi na moj adres email kilka slow na temat tych tabletek!
Wielkie dzieki!
Pozdrawiam Wszystkich!
|
|
|
|
|
[17.11] 08:12 |
|
saci
|
witam sprawdzcie te tabletki co sa na swistaku prosolution podobno dobrze dzialaja
|
|
|
|
|
[19.12] 22:58 |
|
Przemek22latek
|
|
Alfredino (06.10.31 11:45):
Sa tabletki hormonalne, uzywane w zapobieganiu raka. Maja meskie hormony i efektem ubocznym jest powiekszenie penisa. Zainteresowanym podam nazwe na priv.
czesc podam mi nazwe tych tabletek?? przeslij mi na adres e-mail
|
|
|
|
|
[10.02] 16:58 |
eskobar26
eskobar26@tlen.pl |
|
Sa tabletki hormonalne, uzywane w zapobieganiu raka. Maja meskie hormony i efektem ubocznym jest powiekszenie penisa. Zainteresowanym podam nazwe na priv.
Alftedino podziel sie nazwa tych pil hprmonalnych ok?
wyslij kontakt na e-maila
|
|
|
|
|
[10.02] 17:01 |
eskobar26
eskobar26@tlen.pl |
|
Alfredino podziel sie nazwa tych pil hormonalnych ok?
kontakt na e-mail dzieki
|
|
|
|
|
[10.02] 17:50 |
|
Wiejski Kacper
|
ja te tabletki uzywalem przez rok.
Teraz mucze ch.uja o brzuch owijac a reszte zarzucam na plecy !!!
To sa po ch.uju tabletki.
|
|
|
|
|
[08.04] 17:27 |
|
nikus313
|
|
mozesz mi podac nazwe tych tabletek np. wyslac mi to mailem??? z gory bardzo dziekuje
|
|
|
|
|
[07.06] 16:12 |
|
parowa
|
Ja rowniez bym prosil nazwe tych tabsow hormonalnych. Przeslesz mi maila??? POZDRo
|
|
|
|
|
[07.06] 18:00 |
|
froster
|
Dajcie na ogólnym, a nie na maila, każdy ma prawo znać nazwę.
|
|
|
|
|
[04.07] 20:18 |
|
Xsavier
|
Ej a powie mi ktoś jak długo należy używać tych tabletek, aby efekt był taki jak pisza. Bo sam już nie wiem, czy opakowanie to kompletna kuracja ?? Prosiłbym kogoś kto ich używał
|
|
|
|
|
[04.07] 20:34 |
|
PAROWKA
|
Witam czy ja tez moglbym otrzymac nazwe tych tabsow i kilka slow o sposobie uzycia.
Pozdrawiam no i efekcie
|
|
|
|
|
[27.07] 10:59 |
|
Volverin
|
Ja mam małego i mi nie pszeszkadza może ma to coś wspulnego z moim pochodzeniem... Jestem jakby to powiedzieć... z prubówki..
|
|
|
|
|
[29.07] 14:56 |
|
kasztanek_16
|
ja tez mam malego ciula
|
|
|
|
|
[21.10] 14:24 |
|
gregorpisz
|
Tabletki nie zawsze działają i mają skutki uboczne, ja znam prawdziwe ćwiczenia na powiększenia penisa które solidną pracą dają efekty piszcie na SoNsIaD.grzesiek@interia.pl
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
[09.11] 19:49 |
|
Włodawa nad Bugiem
|
Elo, ja wam mówie dobrze, bierzcie methambol (mete) i wam wypierniczy wszystkie mienie i po zazyciu metki masturbujcie sie i rozciagajcie penisa i do tego jest wskazane jakies powienkszacz w tabletkach a w miesiąć po cyklu 3-4 cm dłuzszy, 0,5- 1cm w obwodzie pzybendzie i twartosc bendzie super
|
|
|
|
|
[10.11] 17:03 |
|
Marian Guziak
|
Ty holero z Włodawy ty dobrze myslisz bo ja swoich czwsuw brał cos podobnego do metki i walilem ile wlazło , i w ciongu 1 roku to mo pzybyło z 6-8cm i w obwodzie moze nawet z 2cm ale ja wczesniej mniałem małego bo jego wymiary to były z 13cm a po roku to z 20cm jak i ni wiencej bo penis to taki miesien i warto go ćwiczyc dla samo zahwytu i teras nie kturzy podziwiaja go...... mam czym sie hwalic
|
|
|
|
|
[10.11] 20:45 |
|
jonn007
|
ej ty@@@u co ty gadasz ja po tym zrobił mi sie @@@isty przyrost aż to mi przeszkadzało w życiu, z 16 cm w ciągu 3 miesięcy urósł mi do 25cm a był gruby jak kłoda, nie róbcie tego bo będziecie żałować bo to przeszkadza w życiu codziennym ale jak ktoś ma małego to opłaca sie robić an mały zabieg ale nie za bardzo bo wam pyta urośnie aż będzie przeszkadzała w życiu, jestem rehabilitowany doktor z Warszawy
|
|
|
|
|
[01.12] 15:04 |
|
misioooooo
|
cze po ile masz te tabsy ?
|
|
|
|
|
[01.12] 15:09 |
|
Maly Penis
|
Witam
Moze ktos napisac nazwe tych tabletek co sprawia niby taki wielki przyrost penisa
prosze o odpowiedz
zalamanyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
|
|
[01.12] 15:29 |
|
Tabletki które powodują
|
Maly Penis (07.12.01 15:09):
Witam
Moze ktos napisac nazwe tych tabletek co sprawia niby taki wielki przyrost penisa
prosze o odpowiedz
zalamanyyyyyyyyyyyyyy
wzrost i rozrost penisa nie istnieją. Jak jesteś dorosły (18 lat), to nawet gdybyś brał zaordynowane, pod ścisła kontrolą, hormony nic już nie wskórasz. Jedynie operacyjnie można o kilka cm. wydłużyć. Jednak operacja jest ostatecznością i możliwa jedynie gdy penis jest tak krzywy, że nie można odbyć stosunku, w żadnej pozycji.
Jak jest nawet jedna możliwa do zastosowania to lepiej przy niej zostać, bo zabieg na penisie nie jest obojętny i ma poważny negatywny wpływ na dalszy seks. Przy wydłużaniu ingerencja jest mniejsza ale mimo to pogarsza możliwości seksualne faceta.
Ale w życiu wszystko jest, możliwe i jak jest szmal to i operacja będzie zrobiona, mimo że potem można żałować.
Dobrze abyś wiedział, że ingerencja chemią na wlaną rękę może dać nieodwracalne tragiczne skutki, potem gdy dosięgnie już tragedia, stan obecny wydawał się będzie idealny.
Zatem doceń to co masz i nic nie poprawiaj, a jak masz rzeczywisty problem, to nie tu, a u lekarza (urolog, seksuolog) szukaj pomocy.
|
|
|
|
|
[08.12] 22:06 |
|
Lesioo
|
|
Czy mógłbym prosić nazwę tych tabletek o przesłanie na meila? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
[09.12] 15:18 |
|
Kosmodrom
|
|
Moglbys napisac mi nazwe tych tabletek... BYlbym bardzo wdzieczny.
|
|
|
|
|
[09.12] 16:45 |
|
Ciul na kaczych lapach
|
najlepsze jest imadlo !!!
|
|
|
|
|
[12.02] 19:14 |
|
Matijasos
|
|
Alftedino podziel sie nazwa tych pil hprmonalnych ok?
wyslij kontakt na e-maila
|
|
|
|
|
[15.02] 21:17 |
|
Matijasos
|
moj mail to sagem-1@o2.pl
|