| |
|
[12.01] 23:27 |
|
pawelrobinho
|
o wszystkim ja gadam z moją dziewczyną co tylko wpadnie na język nawet o tych najintymniejszych sprawach...lol:>
|
|
|
|
|
[14.01] 20:52 |
|
cichy16
|
przeczytałem wszystkie wypowiedzi i w pewnym stopniu sie z nimi nie zgadzam, oczywiscie macie racje ze z dziewczynami moza rozmawiac na kazde i rozmaite tematy, ale jezeli ktos przy dziewczynie nie moze wymyslec nawet najgłupszego tematu to co wtedy? Myślimy wtedy tylko o temacie do rozmowy a przez ten czas grobowa cisza, a dziewczyna sie nudzi!! nie wiemy jak ja zabawic i nici ze zwiazku nawet jezeli czujesz ze cos jednak do niej czujesz o ile ze to nie jest chwilowe zauroczenie. Najgorsze jest to, że nie ktorzy nie moga wymyslec tematu nawet przy dziewczynie ktora zna... wtedy to nie wiem co poradzic
|
|
|
|
[02.02] 23:45 |
|
WacoMeister
|
jarke (07.02.11 22:18):
siema
możecie porozmawiać np o tym ;
1. O swoich problemach ( szkoła, serce, rodzina itp. )
2. Jak mi minął dzień
3. Jak jej minął dzień
4. O mojej babci ( temat morze )
5. O uczuciach jakie między nami są
6. O jej i swoich marzeniach
7. O planach na przyszłość
8. O wspólnych znajomych
9. O tym co się dzieje wokoł nas ( np. idzie jakas smieszna babcia i brechty z niej )
10. O jej pierwszym pocałuknu, pierwszym chłopaku, pierwszej miłości, pierwszej zdradzie, pierwszym zauroczeniu itp. pierwsze.
11. O jej zainteresowaniach
12. O tym gdzie lubi wyjezdzać na wakacje.
13. Gdzie lubi chodzić na spacery.
14. jej Ideał chłopaka.
15. Co lubi jeśc
16. Jakie lubi zwierzeta.
17. Czasami jej podokuczam ( bardzo fajne )
18. NIeraz nawet o żeczach o których ona nie ma pojecia: piłka nożna, snoocker ( ale to jak juz sie dobrze znacie, wczesniej lepiej nie probować zeby jej nie przynudzać )
19. O swoich najfajniejszych wspomieniach i o jej też.
20. Noooooooo o wszystkimmmm
życze powodzenia wszystkim
peace
Te niektore są dobre Big dzieki ;]
Athlon 64 3200+, DDR 1024mb, Radeon 9550 128Mb 128Mbit , HDD 160GB.
|
|
|
|
|
[19.03] 11:08 |
|
tajemniczy133
|
Poznałem fajną dziewczyne ale nie umiem zagadać bo nie wiem o czym rozmawiać
|
|
|
|
|
[19.03] 14:06 |
daro18
daro18-11@tlen.pl |
też często zadawalem sobie te pytanie... ale często nawet jezeli wymyslimy przed spotkaniem jakis temat to tak nie rozmawiacie o nim na spotkaniu. Zastanawiamy sie o czym rozmawiac z dziewczyna ale wiadomo ze ona tez baedzie cos mowila i powoli rozmowa sie rozkreci
|
|
|
|
| [23.05] 06:08 |
|
|
[18.04] 15:11 |
|
|
[27.04] 14:31 |
|
Ziomm
|
JA też mam taki problem i troche się stresuje , ponieważ w weekend majowy ide na pierwsze spotkanie z taką jedną dziewczyną i naprawde nie wiem o czym sie gada z dziewczynami , a muszę jakieś dobre wrażenie wywrzeć na niej , no na początek to \\\"cześć\\\"
i co dalej? Błagam pomóżcie Mi
Może się jakieś dziewczyny wypowiedzą o czym lubią gadać?
|
|
|
|
|
[30.04] 21:25 |
Karoleńka
xxblondiexx@tlen.pl |
Najlepiej jest sie powyglupiac z chloapkiem, no ale tak na poczatku to pogadac co tam slychac,jak sie dzis czujesz, dac jakiegos ladnego kwiatka ,lepiej nie dawac slodkosci bo laska moze miec obsesje na punkcie swoejej wagi ^^ sprawic dziewczynie kilka komplementow, lecz nie duzo bo moze stac sie to nudne. Moze zaprosic na lody , na jakis spacer. Ja osobiscie lubie sobie zartowac z chlopakami, powyglpiac i nienawidze gadac o pogodzie to jest zenujace xd popytac o rodzenstwo o zwierzaki jakie ma,imiona i z kazdego tematu zazwyczaj robia sie podtematy i nie powiinnno zabraknac tematow do rozmow ;d buzzka i zycze powodzonka *
|
|
|
|
|
[01.05] 00:19 |
|
Głupie pytanie
|
Jak to o czym? O seksie!
|
|
|
|
|
[04.05] 23:56 |
|
fisssssssh
|
przeczytałem wszystkie wypowiedzi i nikt nie napisał jak zagadać do dziewczyny której sie nie zna o czym z nią rozmawiać i wogule pozdrawiam
|
|
|
|
|
[09.05] 22:52 |
|
Oxide12345
|
siema dolacze sie jesli pozwolicie mam problemy z dziewczyna klucimy sie czesto nie wiadomo o co ani przez co ... pisze mi ze ja wkurzam juz od dawna wypomina mi wszystko jaki to ja nie jestem i nie potrafii zrozumiec ze taka moja natura nie wiem co jest tego powodem ale zaczynam sie coraz czesciej pytac o ta sama rzecz ...i wogole o niektore inne sprawy moze mam cos z pamiecia jestem z nia 10 miechow i poprostu nie potrafie dostrzec kiedy jest smutna , jest jej zle z jakiegos powodu, doradzi mi ktos pliska bardzo mi na niej zalezy i nie chce jej stracic boja KOCHAM BARDZO
|
|
|
|
|
[10.05] 09:13 |
|
|
[10.05] 23:24 |
|
oxide12345
|
lapie czesto zalamke ... przez takie sytuacje bo jak jest dobrze np.przez 3 ,4 dni a pozniej wszystko sie piepszy i tak w kolko nie wiem o co chodzi ani dlaczego to jest dla mnie trudne bardzo ...
|
|
|
|
|
[18.05] 19:35 |
|
iwantyou
|
Najwarzniejszy element to jest bycie soba. Poprosty musisz sie rozluznic i sie nie stresuj tym ze nie wiesz co powiedziec. Tematow jest od groma, mozecie rozmawiac o wszytkim! porozgladaj sie wokol siebie i zawsze znajdziesz cos o czym mozesz pogadac.
Dziewczyny uwielbiaja mowic o sobie, zadawaj pytania typu " jakie masz hobby?". Jesli dziewczyna zobaczy ze jestes nia zainteresowany, otwozy sie przed toba i zacznie sama zadawac pytania i mowic o sobie bez konca. Zapytaj jakie ma marzenia, o jej wspomieniach - tych wesolych oczywiscie POWODZENIA
|
|
|
|
|
[19.05] 11:52 |
|
yorg
|
niewiem czy to jest dobra rada bo wszyscy mowia ze trzeba byc soba i rozmawiac o wszystkim! ja mam taki sam problem i własnie jak nic niemówie to jestem soba:] moze dajcie kilka podstawowych tematów na dobry poczatek hm..? to jest naprawde @@@ane bo juz miałem okazje poznac tyle fajnych kobitek i nawet niewiedziałem o czym z mini rozmawiac. poradzcie cos!!
|
|
|
|
|
[03.06] 16:33 |
|
super men
|
no to ludzie gadajcie co możecie jak nie macie o czym to znaczy ze to jednak nie to ... i czujcie sie wyluzowani bo ot podstawa wygłupiajcie sie choć czasem udawajcie poważanego. I ja rozumiem ze nie ma o czym gadać bo ktoś może być nieśmiały ale pisać... ludzie pisze sie byle co nawet rozmowa sama sie rozwinie a możecie gadać i pisać z o zainteresowaniach o czego sie lubi czego nie a i dziewczyny wbrew pozorom lubią gadać an tematy związane z sexem więc różnego rodzaju podteksty , sugerowanie czegoś, jest wskazane . A i najważniejsze nie zapomnijcie o dużej ilości komplementów i prezentów nawet takich drobnych jak lizak (dla tych nie mających dużych funduszy)dla luzi z iwiększym portwelem proponuje kino przecież tam nie idzie sie gadać a i do kina sie idzie a nie na film .... ^^
|
|
|
|
|
[29.06] 15:13 |
|
śliski
|
gadaj z nia o dupie maryny ! powaznie gadaj pierdoły jakies totalne glupoty ;] bedziecie wtedy rozluzowani i rozmowa sama przyjdzie
na poczatek jak nic sie nie dzieje to ze smeichem mozesz powiedziec.... ahhh... ładna pogoda... i nawijac o pogodzie i znow dupa maryny czyli ostatnio jak jechalem do szkoly to zostawilem plecak na przystanku itp.
podsumowujac: walnij sobie piwko albo dwa ( jak nie chcesz to nie) i pie.ol glupoty smieszne ofc
|
|
|
|
|
[10.07] 22:46 |
wypas34-74
wypas34-74@tlen.pl |
|
said (07.02.21 10:10):
Opowiedz jej Coś o sobie!!!!!!!!!!!!to chyba dobry temat.
Stary .... nie ma gorszego tematu niz nawijanie o sobie ... każdą znudzisz !!!!!!! W tym temacie trzeba być bardzo ostrożnym i oszczednym !!! Intencje masz dobre .... ale ostroznie z ilością !!
pozdrawiam
|
|
|
|
|
[10.07] 23:00 |
wypas34-74
wypas34-74@tlen.pl |
JEST TYLKO JEDEN TEMAT , KTORY WARTO PORUSZYĆ !!!! I POWIEM WAM , ZE TO TEMAT MAGICZNY KAŻDA KOBIETA BEDZIE CHCIALA NA NIEGO ROZMAWIAĆ - KAŻDA!!!!!!!!!!
SZUKAJCIE , A ZNAJDZIECIE !!!! TO KLUCZ DO SUKCESU !!!!
NADMIENIAM , ZE JA GO ZNAM ....
POZDRAWIAM PLAŻOWICZÓW
|
|
|
|
|
[30.07] 01:19 |
|
exArtur
|
Cześć
Sluchajcie ja tak patrze co wy tam piszeci i troche lipa. Piszecie tutaj aby rozmawiac z dziewczyna na wszystkie tematy...tyle to ja sam wiem, ale po 10 dniach wszystkie tematy mi sie koncz. Malo tego poznalem wlasnie fajna dziewczyna na kolonii i mam z nia kontakt tylko przez internet(gadu-gadu). Ona czeka a ja nie mam juz tematow. Help?
|
|
|
|
|
[06.08] 13:13 |
|
mikon15
|
mam taki problem jestem z dziewczyną z nia mi sie fajnie gda itp ale jak ide z nia do kolezanek dopiero poznałem to nie wiem o czym rozmawiac z tymi kolezankami wiecie jak jestesmy w grupie wescie cos poracie jak sie mam zachowywac jakie tematy poruszac i wogule co mam robic
|
|
|
|
|
[04.09] 13:13 |
|
SKNERA
|
JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI!!! DZIEWCZYNY NIE GRYZĄ A JAK ŹLE SIĘ Z JAKĄŚ ROZMAWIA TO ZNACZY, ŻE JEST NIE WARTA UWAGI.
|
|
|
|
|
[08.09] 15:49 |
|
szczesliwy - tylko w polowie
|
wypas34-74 (08.07.10 22:46): said (07.02.21 10:10):
Opowiedz jej Coś o sobie!!!!!!!!!!!!to chyba dobry temat.
Stary .... nie ma gorszego tematu niz nawijanie o sobie ... każdą znudzisz !!!!!!!  W tym temacie trzeba być bardzo ostrożnym i oszczednym !!! Intencje masz dobre .... ale ostroznie z ilością !!
pozdrawiam
to zalezy od tego jak ciekawym jestes czlowiekiem i jak ciekawe zycie prowadzisz
|
|
|
|
|
[02.10] 10:24 |
|
krishan
|
jo111 (07.12.08 20:09):
poprostu gadaj z nia to co Ci przyjdzie do glowy
mi zawsze jakos idzie np.pasta do zebow, geje, moja parafia, filmy, zule .... az trudno zliczyc
taaaa a od czego zaczac jak cisza grobowa jest 'p
|
|
|
|
|
[02.10] 10:27 |
|
krishan
|
|
exArtur (08.07.30 01:19):
Cześć
Sluchajcie ja tak patrze co wy tam piszeci i troche lipa. Piszecie tutaj aby rozmawiac z dziewczyna na wszystkie tematy...tyle to ja sam wiem, ale po 10 dniach wszystkie tematy mi sie koncz. Malo tego poznalem wlasnie fajna dziewczyna na kolonii i mam z nia kontakt tylko przez internet(gadu-gadu). Ona czeka a ja nie mam juz tematow. Help?
nie gadaj jak nie wiesz o czym no ej luz jak nie wiesz o czym nawijac to mow wszystko a jak rozmowa sie nie kleji to wy nie dla siebie pozdro nie bodzcie takimi lajzami !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
[02.10] 10:31 |
|
krishan
|
|
kapa (05.04.30 09:02):
przeczytalem to wszystko i dalej nie wiem o czym z nia gadac... :/ dajcie jakis konkretny temat. Ps. a jesli ona nie gada nic... ? to jak mam ja sluchac... ?
o wszystkim no ludzei krytykuj nawet ludzi przechodnich co kolwiek mow co u ciebie pytaj duzo itp rozmowa sama sie kleji
|
|
|
|
|
[02.10] 10:32 |
|
krishan
|
krishan (08.10.02 10:24): jo111 (07.12.08 20:09):
poprostu gadaj z nia to co Ci przyjdzie do glowy
mi zawsze jakos idzie np.pasta do zebow, geje, moja parafia, filmy, zule .... az trudno zliczyc
taaaa a od czego zaczac jak cisza grobowa jest \'p
to znaczy ze nie ta szukac innej pozostaje
|
|
|
|
|
[06.10] 23:31 |
|
WojtQ
|
gadajcie o wszystkim co wam slina na jezyk przyniesie nie czajcie sie nie bojcie sie dziewczyn one wam nic nie zrobia . tylko za duzo o seksie nie gadajcie. bo to je krepuje. ale mozecie mi dac jakis temat???
|
|
|
|
|
[08.10] 11:37 |
|
lacho
|
z dziwczyną możesz gadać o wszystkim...np.kiedy będziemiała okres,czy kochała sie sjuz,jakie ma cycki itp...
|
|
|
|
|
[09.10] 22:30 |
|
WojtQ
|
mam dziewczyne jestesmy razem 3 miechy prawie ii nie wiem jakie tematy dawac . bardzo sie kochamy. jest spoko . a jeszcze lepiej bylo by gdybysmy mieli wiecej tematow do obgadania. podajcie jakies pytania albo tematy???????????
|
|
|
|