o2.pl forum.o2.pl
poczta.o2.pl
E-mail 10GB
www.tlen.pl
Komunikator
www.tlenofon.pl
Tlenofon
Login: @o2.pl Hasło:
  Strona główna » forum Forum o książkach
Szukaj:   Forum:    
Data Odp. Temat Autor
[07.02] 19:55 0 Sekrety prawa przyciągania - Krzysztof Trybulski ma ktoś?
jodamistrz
szukam tego e-booka lub audiobooka, oczywiście w pełnej wersji

[07.02] 19:25 0 Sezony i odcinki Plotkary do pobrania
jaspis248
Hej! Dosyć późno zabrałam się do oglądania Gossip Girl. Chciałabym to nadrobić. Wie ktoś, skąd mogę pobrać I i II sezon ze wszystkim odcinkami z polskim lektorem i w miarę dobrą jakością? Go

[07.02] 12:52 67 zainteresuj ją i zdobądź oraz potęzna pewnosc siebie alfa (ost.)
brolly
Witam:), juz od dluzszego czasu poszukuje ebookow wymienionych w temacie. Byłbym bardzo wdzieczny gdyby ktoś zechciał sie podzic nimi :) pozdrawiam

[07.02] 11:22 81 Ponad 200 e-bookow-WYBIERZCIE CO CHCECIE (ost.)
bialas910
Witam:)Jezeli jakas ksiazka Was zainteresuje to podajcie tytul i swojego emaila to Wam wysle:) 11 niezmiennych zasad skutecznego działania -Piotr Adamczyk 365 dni do sukcesu -Waldemar M

[07.02] 11:04 2 Szukam książek z cyklu Roswell
madzia_jadzia
Szukam książek z cyklu Roswell. Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie na madzia_jadzia@o2.pl

[07.02] 09:43 15 Charlaine Harris - Club Dead - nieoficjalne polskie tłumaczenie!
puszczyki.orliki111
Przedstawiamy pierwsze w sieci, nieoficjalne polskie tłumaczenie Club Dead, trzeciego tomu serii, na podstawie której powstaje serial Trueblood! Zapraszamy do pobierania i życzymy miłej l

[07.02] 03:47 360 NLP (ost.)
joasiek
szukam ebook: Covey R. S., 7 nawyków skutecznego działania O’Connor J., Seymour J., NLP - wprowadzenie do programowania neurolingwistycznego McDermott I., Jago W., Trening NLP

[06.02] 22:40 43 Kłamczucha- streszczenie - prosze, to pilne! (ost.)
Kubolek
Potrzebuje dobre streszczenie Kłamczuchy. Potrzebuje tego, bo moja kolezanka musi to przeczytac na jutro, nie da rady, wiec potrzebuje streszczenie. Zalezy mi na tej dziewczynie, a nie moge

[06.02] 19:09 0 Ebook - Rozmowa kwalifikacyjna z pracodawcą po angielsku
anglistka1982
Ten i wiele innych ciekawych ebooków do nauki języka angielskiego specjalistycznego po 5 zł na stronie wydawnictwa http://www.eprofess.pl

[06.02] 15:07 3 Sprzedam testy sprawdzające GEOGRAFIA OPERON 3
misia0808
Sprzedam skany testów sprawdzających z Geografii. Jeden test z dwoma wariantami 10 zł. Cenę można negocjować przy zakupie większej ilości testów.

[05.02] 22:00 44 Alles Klar - testy i klucze !!! (ost.)
reado2.pl
Witam Tym razem rewelacja dla każdego licealisty i nie tylko. Posiadam zbiór wszystkich testów i kluczy do serii książek językowych Alles Klar. Poniżej link do części I - zestaw A i B

[05.02] 20:30 676 CENTRUM POBIERANIA I WYMIANY KSIĄŻEK (ost.)
polish_devil
CENTRUM POBIERANIA I WYMIANY prosze o wstawianie na tym forum linków do książek, oraz o ogłaszenie się ludzi zainteresowanych udostępnianiem swoich kolekcji.

www.nistelrooy.tv.pl

[05.02] 16:12 10 Odpowiedzi, testy New English File Upper-intermediate
zxcvasd
Mam do sprzedania test 1 (wraz z odpowiedziami) oraz odpowiedzi do testów 2-8 ksiązki New English File upper-intermediate fx71@gazeta.pl

[05.02] 11:31 2 Poszukuję B.Rozwadowska Public Relations Teoria praktyka perspektywy
roadrunner7
Witajcie, jeśli ktoś z Was posiada link do tej książki (jest mi ona niezmiernie potrzebna na zajęcia z PR) to niech tutaj wrzuci-pleeeease(albo prześle jakiś plik z ta książką na adres: witk

[04.02] 12:17 48 Socjologia i Antropologia - pilnie potrzebne ebooki (ost.)
elpresidenteeee
Witam, Poszukuję następujących tytułów: mail: rzo@poczta.fm Małe Struktury Społeczne - Jacek Szmatka Arystoteles Metafizyka, ks VII Antropologia Świat Człowieka, Świat Kultur

[03.02] 19:49 71 e--book .Wchodzic D (ost.)
goosia31
ma ktos e -book:My dzieci z dworca zoo,hera moja milość ,ćpun ????jak tak to prosze o przeslanie na jimmy16@tlen.pl

Powiem joł... powiem elo... a Ty kur**... no i zero... :P

[03.02] 19:00 56 Mam ponad 1 165 ebooków (ost.)
Hetake
Napiszcie, jakie książki potrzebujecie (autor i tytuł), swój e-mail. Jeżeli będę miała, to wyślę. :) podrawiam

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą ni

[03.02] 18:59 130 3500 eBooków !!! wybierz co chcesz a ja wystawie (ost.)
voliar
no więc tak jak w temacie :) pisać !!!! ściągnijcie sobie wykaz wszystkich eBooków ! i piszcie co wystawić wam http://rapidshare.com/files/14941082/IndeksTyt.txt

[03.02] 18:12 0 Milewski------Mikroekonomia. Pilne!!!
19DeDe88
Zwracam sie z ogromna prośba :) Czy ktoś z forumowiczów ma może ksiażkę: Milewskiego: Podstawy ekonomii ćwiczenia i zadania. W pdf lub doc?? Bardzo mi na naniej zalezy. Z góry dzięki i p

[03.02] 17:13 17 Poszukuję TEACHERS BOOK NEW ADVENTURES PRE-INTERMEDIATE. PILNE!!!!!!
14Paulina
Poszukuję ebooka książki Teacher\'s book new adventures pre-intermediate. PILNE!!!!. Jeżeli ktoś by miał byłabym dozgonnie wdzieczna.

[03.02] 16:24 0 Szukam ebookow z serii Animorphs
Rapujące Pierogi
Szukam ebookow z serii Animorphs w wersji polskiej. ktos ma?

[03.02] 14:30 1 Workbook Enterprise 2
Komura_11
Pilnie poszukuje kluczy z odpowiedziami do książki workbook Enterprise 2. Bardzo prosze o pomoc.

[03.02] 14:14 42 Albert Camus - Dżuma...poszukuję pilnie =... (ost.)
marzenka18190
Bardzo pilnie poszukuję lektury Alberta Camusa \"Dżuma\" muszę przeczytać na poniedziałek,a nigdzie nie mogę jej dostać :( Z góry wielkie dzięki :):):)

Poszukuję "Pięknie żyć" Rysza

[03.02] 12:21 5 skąd ściągać ebooki?
karolka_ja0
no właśnie skąd?? :)

[03.02] 10:58 0 rozmowa kwalifikacyjna z pracodawca po angielsku
michcio67433
polecam ten ebook jest swietny mozna go sciagnac z eprofess.pl bardzo sie przydaje zwlaszcza ze takich rozmow jest juz coraz wiecej

[03.02] 09:41 192 Moje ebooki (ost.)
Elladorea
Witam! Mam parę ebooków i chętnie je udostępnię jako prezent na święta. Białołęcka Ewa - Tkacz Iluzji Białołęcka Ewa - Kamień na szczycie Białołęcka Ewa - Okrąg pożeraczy drzew Rowling

[03.02] 09:41 9 Ciekawe książki historyczne
dzikasurykatka
Cześć. Szukam książek historycznych, ale napisanych lekkim językiem, które są łatwo przyswajalne, gdzie oczywiście pojawiają się fakty, ale nie są to suche fakty w stylu: \"Bitwa pod XXX w r

[02.02] 23:40 1 Pia Mellody - Droga do bliskości
Igni
Czy ktoś ma tę książkę? Będę bardzo wdzięczna. Mogę odwdzięczyć się Lemem albo Dostojewskim :)

[02.02] 20:57 0 polecam fajny ebook dla przygotowujacych sie do rozmowy kwalif. po angielsku
alfred57899
ebook jest na eprofess.pl nazywa sie Rozmowa kwalifikacyjna po angielsku swietna sprawa

[02.02] 20:38 0 Brad Whitaker Wszystko jest hybrydą Linkin Park
Greybak
Poszukuje książki w ebook-u Brada Whitakera \"wszystko jest hybrydą\" to biografia zespołu Linkin Park Mój E-mail to : michal-real-12@o2.pl

[02.02] 20:09 49 Uncle Uwo - pare ebooków w pdf full (ost.)
Sarnikowe
Uncle Uwo - pare ebooków w pdf full wrzucać linki ile sie da

[02.02] 18:55 25 moja biblioteczka
Nulka71
Nienacki Zbigniew Pan Samochodzik seria 17 tom rar Musierewicz Małgorzta: Szósta klepka, Kłamczucha, Kwiat kalafiora, Ida sierpniowa, Opium w rosole, Brulion Bebe, Noelka, Pulp

[02.02] 18:31 9 Wielki Katalog Ebooków ---*Must have* ---
axelmatt
PRZYKLADOWE KSIAZKI NIE WKLEJAM CALEJ LISTY BO ZA DUZO KOPIOWANIA :p WIECEJ KSIAZEK POKATALOGOWANYCH I ELEGANCKO SPAKOWANYCH ZNAJDZIECIE POD TYM LINKIEM: http://seasonone.pl/viewtopic.

[02.02] 17:22 0 POSZUKUJE tytulu i autora ksiazki!! bardzo prosze o pomoc
MissLisaMarie
W ksiazce glowny bohater umiera i spotyka aniola ktory zabiera go na stacje z ktorej odjezdza pociag, umarli moga wybrac jakim pociagiem chca jechac (np z samymi imprezami, np taki w ktorym

[02.02] 15:55 28 Książki o cięższej tematyce narkotyki, patologia, prostytucja, alkoholizm
greeney
Osobiście, od dłuższego czasu, siedzę na kanapie z nosem w książce. Zazwyczaj głównym jej tematem jest narkomania. Fascynują mnie one niesamowicie. Uważam, że właśnie one ukazują nam prawdzi

[02.02] 14:38 0 Książki-Podręczniki-Antykwaria t internetowy
mira2009
www.booklyn.pl wszystko dla czytelnika Zapraszam do księgarni www.booklyn.pl

www.booklyn.pl

[02.02] 13:53 0 Książki o lotnictwie
Sasasanka
Znacie jakieś ciekawe książki związane z tematyką lotnictwa? I to nie koniecznie jakieś specjalistyczne, po prostu o lataniu, niebie, samolotach....to lubię;)

[02.02] 13:12 0 Wywiad z Maciejem Stuhr
Iwano
Wywiad z Maciejem Stuhr http://www.wiadomosci24.pl/artykul/maciej_stuhr_niewielkie_dzialanie_moze_uratowac_komus_zycie_124641.html

[02.02] 11:40 0 PINIE POSZUKUJE Dan Brawn Zaginiony symbol po polsku
anmar35
Jak w temacie, pilnie poszukuje najnowszej pozycji Dona Brawna ... kto ma i ze chce przesłać niech pisze na anmar35@libero.it DZIEKI

[02.02] 10:31 0 ja polecić mogę najlepsze ebooki językowe na eprofess.pl
anglobiznes
polecam

hjhj

« poprzednie | następne »