|
||||||||||
|
|
| Data | Odp. | Temat | Autor |
| [07.02] 19:55 | 0 | Sekrety prawa przyciągania - Krzysztof Trybulski ma ktoś? | |
|
szukam tego e-booka lub audiobooka, oczywiście w pełnej wersji
|
|||
| [07.02] 19:25 | 0 | Sezony i odcinki Plotkary do pobrania | |
|
Hej! Dosyć późno zabrałam się do oglądania Gossip Girl. Chciałabym to nadrobić. Wie ktoś, skąd mogę pobrać I i II sezon ze wszystkim odcinkami z polskim lektorem i w miarę dobrą jakością? Go |
|||
| [07.02] 12:52 | 67 | zainteresuj ją i zdobądź oraz potęzna pewnosc siebie alfa (ost.) | |
|
Witam:),
juz od dluzszego czasu poszukuje ebookow wymienionych w temacie.
Byłbym bardzo wdzieczny gdyby ktoś zechciał sie podzic nimi :) pozdrawiam
|
|||
| [07.02] 11:22 | 81 | Ponad 200 e-bookow-WYBIERZCIE CO CHCECIE (ost.) | |
|
Witam:)Jezeli jakas ksiazka Was zainteresuje to podajcie tytul i swojego emaila to Wam wysle:)
11 niezmiennych zasad skutecznego działania -Piotr Adamczyk
365 dni do sukcesu -Waldemar M |
|||
| [07.02] 11:04 | 2 | Szukam książek z cyklu Roswell | |
|
Szukam książek z cyklu Roswell. Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie na madzia_jadzia@o2.pl
|
|||
| [07.02] 09:43 | 15 | Charlaine Harris - Club Dead - nieoficjalne polskie tłumaczenie! | |
|
Przedstawiamy pierwsze w sieci, nieoficjalne polskie tłumaczenie Club Dead, trzeciego tomu serii, na podstawie której powstaje serial Trueblood!
Zapraszamy do pobierania i życzymy miłej l |
|||
| [07.02] 03:47 | 360 | NLP (ost.) | |
|
szukam ebook:
Covey R. S., 7 nawyków skutecznego działania
O’Connor J., Seymour J., NLP - wprowadzenie do programowania neurolingwistycznego
McDermott I., Jago W., Trening NLP
|
|||
| [06.02] 22:40 | 43 | Kłamczucha- streszczenie - prosze, to pilne! (ost.) | |
|
Potrzebuje dobre streszczenie Kłamczuchy. Potrzebuje tego, bo moja kolezanka musi to przeczytac na jutro, nie da rady, wiec potrzebuje streszczenie. Zalezy mi na tej dziewczynie, a nie moge |
|||
| [06.02] 19:09 | 0 | Ebook - Rozmowa kwalifikacyjna z pracodawcą po angielsku | |
|
Ten i wiele innych ciekawych ebooków do nauki języka angielskiego specjalistycznego po 5 zł na stronie wydawnictwa http://www.eprofess.pl
|
|||
| [06.02] 15:07 | 3 | Sprzedam testy sprawdzające GEOGRAFIA OPERON 3 | |
|
Sprzedam skany testów sprawdzających z Geografii.
Jeden test z dwoma wariantami 10 zł.
Cenę można negocjować przy zakupie większej ilości testów.
|
|||
| [05.02] 22:00 | 44 | Alles Klar - testy i klucze !!! (ost.) | |
|
Witam
Tym razem rewelacja dla każdego licealisty i nie tylko. Posiadam zbiór wszystkich testów i kluczy do serii książek językowych Alles Klar.
Poniżej link do części I - zestaw A i B
|
|||
| [05.02] 20:30 | 676 | CENTRUM POBIERANIA I WYMIANY KSIĄŻEK (ost.) | |
|
CENTRUM POBIERANIA I WYMIANY
prosze o wstawianie na tym forum linków do książek, oraz o ogłaszenie się ludzi zainteresowanych udostępnianiem swoich kolekcji.
www.nistelrooy.tv.pl |
|||
| [05.02] 16:12 | 10 | Odpowiedzi, testy New English File Upper-intermediate | |
|
Mam do sprzedania test 1 (wraz z odpowiedziami)
oraz odpowiedzi do testów 2-8 ksiązki New English File upper-intermediate
fx71@gazeta.pl
|
|||
| [05.02] 11:31 | 2 | Poszukuję B.Rozwadowska Public Relations Teoria praktyka perspektywy | |
|
Witajcie, jeśli ktoś z Was posiada link do tej książki (jest mi ona niezmiernie potrzebna na zajęcia z PR) to niech tutaj wrzuci-pleeeease(albo prześle jakiś plik z ta książką na adres: witk |
|||
| [04.02] 12:17 | 48 | Socjologia i Antropologia - pilnie potrzebne ebooki (ost.) | |
|
Witam,
Poszukuję następujących tytułów:
mail: rzo@poczta.fm
Małe Struktury Społeczne - Jacek Szmatka
Arystoteles Metafizyka, ks VII
Antropologia
Świat Człowieka, Świat Kultur |
|||
| [03.02] 19:49 | 71 | e--book .Wchodzic D (ost.) | |
|
ma ktos e -book:My dzieci z dworca zoo,hera moja milość ,ćpun ????jak tak to prosze o przeslanie na jimmy16@tlen.pl
Powiem joł... powiem elo... a Ty kur**... no i zero... :P |
|||
| [03.02] 19:00 | 56 | Mam ponad 1 165 ebooków (ost.) | |
|
Napiszcie, jakie książki potrzebujecie (autor i tytuł), swój e-mail. Jeżeli będę miała, to wyślę. :) podrawiam
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą ni |
|||
| [03.02] 18:59 | 130 | 3500 eBooków !!! wybierz co chcesz a ja wystawie (ost.) | |
|
no więc tak jak w temacie :)
pisać !!!!
ściągnijcie sobie wykaz wszystkich eBooków ! i piszcie co wystawić wam
http://rapidshare.com/files/14941082/IndeksTyt.txt
|
|||
| [03.02] 18:12 | 0 | Milewski------Mikroekonomia. Pilne!!! | |
|
Zwracam sie z ogromna prośba :)
Czy ktoś z forumowiczów ma może ksiażkę: Milewskiego: Podstawy ekonomii ćwiczenia i zadania. W pdf lub doc??
Bardzo mi na naniej zalezy.
Z góry dzięki i p |
|||
| [03.02] 17:13 | 17 | Poszukuję TEACHERS BOOK NEW ADVENTURES PRE-INTERMEDIATE. PILNE!!!!!! | |
|
Poszukuję ebooka książki Teacher\'s book new adventures pre-intermediate. PILNE!!!!. Jeżeli ktoś by miał byłabym dozgonnie wdzieczna.
|
|||
| [03.02] 16:24 | 0 | Szukam ebookow z serii Animorphs | |
|
Szukam ebookow z serii Animorphs w wersji polskiej. ktos ma?
|
|||
| [03.02] 14:30 | 1 | Workbook Enterprise 2 | |
|
Pilnie poszukuje kluczy z odpowiedziami do książki workbook Enterprise 2. Bardzo prosze o pomoc.
|
|||
| [03.02] 14:14 | 42 | Albert Camus - Dżuma...poszukuję pilnie =... (ost.) | |
|
Bardzo pilnie poszukuję lektury Alberta Camusa \"Dżuma\" muszę przeczytać na poniedziałek,a nigdzie nie mogę jej dostać :(
Z góry wielkie dzięki :):):)
Poszukuję "Pięknie żyć" Rysza |
|||
| [03.02] 12:21 | 5 | skąd ściągać ebooki? | |
|
no właśnie skąd?? :)
|
|||
| [03.02] 10:58 | 0 | rozmowa kwalifikacyjna z pracodawca po angielsku | |
|
polecam ten ebook jest swietny mozna go sciagnac z eprofess.pl bardzo sie przydaje zwlaszcza ze takich rozmow jest juz coraz wiecej
|
|||
| [03.02] 09:41 | 192 | Moje ebooki (ost.) | |
|
Witam! Mam parę ebooków i chętnie je udostępnię jako prezent na święta.
Białołęcka Ewa - Tkacz Iluzji
Białołęcka Ewa - Kamień na szczycie
Białołęcka Ewa - Okrąg pożeraczy drzew
Rowling |
|||
| [03.02] 09:41 | 9 | Ciekawe książki historyczne | |
|
Cześć. Szukam książek historycznych, ale napisanych lekkim językiem, które są łatwo przyswajalne, gdzie oczywiście pojawiają się fakty, ale nie są to suche fakty w stylu: \"Bitwa pod XXX w r |
|||
| [02.02] 23:40 | 1 | Pia Mellody - Droga do bliskości | |
|
Czy ktoś ma tę książkę? Będę bardzo wdzięczna.
Mogę odwdzięczyć się Lemem albo Dostojewskim :)
|
|||
| [02.02] 20:57 | 0 | polecam fajny ebook dla przygotowujacych sie do rozmowy kwalif. po angielsku | |
|
ebook jest na eprofess.pl nazywa sie Rozmowa kwalifikacyjna po angielsku swietna sprawa
|
|||
| [02.02] 20:38 | 0 | Brad Whitaker Wszystko jest hybrydą Linkin Park | |
|
Poszukuje książki w ebook-u Brada Whitakera \"wszystko jest hybrydą\" to biografia zespołu Linkin Park
Mój E-mail to :
michal-real-12@o2.pl
|
|||
| [02.02] 20:09 | 49 | Uncle Uwo - pare ebooków w pdf full (ost.) | |
|
Uncle Uwo - pare ebooków w pdf full
wrzucać linki ile sie da
|
|||
| [02.02] 18:55 | 25 | moja biblioteczka | |
|
Nienacki Zbigniew Pan Samochodzik seria 17 tom rar
Musierewicz Małgorzta:
Szósta klepka,
Kłamczucha,
Kwiat kalafiora,
Ida sierpniowa,
Opium w rosole,
Brulion Bebe,
Noelka,
Pulp |
|||
| [02.02] 18:31 | 9 | Wielki Katalog Ebooków ---*Must have* --- | |
|
PRZYKLADOWE KSIAZKI
NIE WKLEJAM CALEJ LISTY BO ZA DUZO KOPIOWANIA :p
WIECEJ KSIAZEK POKATALOGOWANYCH I ELEGANCKO SPAKOWANYCH ZNAJDZIECIE
POD TYM LINKIEM: http://seasonone.pl/viewtopic. |
|||
| [02.02] 17:22 | 0 | POSZUKUJE tytulu i autora ksiazki!! bardzo prosze o pomoc | |
|
W ksiazce glowny bohater umiera i spotyka aniola ktory zabiera go na stacje z ktorej odjezdza pociag, umarli moga wybrac jakim pociagiem chca jechac (np z samymi imprezami, np taki w ktorym |
|||
| [02.02] 15:55 | 28 | Książki o cięższej tematyce narkotyki, patologia, prostytucja, alkoholizm | |
|
Osobiście, od dłuższego czasu, siedzę na kanapie z nosem w książce. Zazwyczaj głównym jej tematem jest narkomania. Fascynują mnie one niesamowicie. Uważam, że właśnie one ukazują nam prawdzi |
|||
| [02.02] 14:38 | 0 | Książki-Podręczniki-Antykwaria t internetowy | |
|
www.booklyn.pl
wszystko dla czytelnika
Zapraszam do księgarni
www.booklyn.pl
www.booklyn.pl |
|||
| [02.02] 13:53 | 0 | Książki o lotnictwie | |
|
Znacie jakieś ciekawe książki związane z tematyką lotnictwa? I to nie koniecznie jakieś specjalistyczne, po prostu o lataniu, niebie, samolotach....to lubię;)
|
|||
| [02.02] 13:12 | 0 | Wywiad z Maciejem Stuhr | |
|
Wywiad z Maciejem Stuhr http://www.wiadomosci24.pl/artykul/maciej_stuhr_niewielkie_dzialanie_moze_uratowac_komus_zycie_124641.html
|
|||
| [02.02] 11:40 | 0 | PINIE POSZUKUJE Dan Brawn Zaginiony symbol po polsku | |
|
Jak w temacie, pilnie poszukuje najnowszej pozycji Dona Brawna ... kto ma i ze chce przesłać niech pisze na anmar35@libero.it
DZIEKI
|
|||
| [02.02] 10:31 | 0 | ja polecić mogę najlepsze ebooki językowe na eprofess.pl | |
|
polecam
hjhj |
|||
| « poprzednie | następne » | |||
| Portal o2.pl Reklama Kontakt Kafeteria.pl (forum) | © 1999-2010 Grupa o2 Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. |